Florien

Hallo!

Ik ben Florien Kortenhorst en ik speel al weer 40 jaar op deze aardbol. Ik voel me elke dag weer op ontdekkingstocht; vallend en weer opstaand, dan weer versnellend en dan weer vertragend, nieuwe dieptes en hoogtes blijven ontdekken en mijn glimlach wordt gaandeweg dit alles steeds groter. De spelregels worden duidelijker en ik voel me meer en meer thuis in mijn lijf, in de wereld en mijn leven.

 

Mijn missie

– is in de eerste plaats gericht naar mijzelf: Ik belichaam mijn volledige zelf, in al mijn facetten. Ik geef mijzelf de tijd en ruimte om te ontdekken wie ik ben. Daarnaast is het mijn grote passie om anderen op dit pad te inspireren en steunen. Het is niet de makkelijkste weg, maar zeker wel de leukste! Op facebook schrijf ik over mijn avonturen. Mocht je het leuk vinden om mijn facebook posts te volgen, stuur me dan een persoonlijk berichtje via fb waarin je me laat weten dat je vrienden wilt worden, dan nodig ik je uit.

 

Geworteld in de natuur

Sinds januari 2016 heb ik de stad Utrecht verlaten en verblijf ik voornamelijk in het bos op de Veluwe. Ik was opzoek naar een plek waar ik meer tot mezelf kon komen, minder ruis van de stad en anderen en meer ruimte om mezelf te ontmoeten. Waardevol is de uitnodiging en spiegel die de natuur mij geeft, omIMG_5703 mezelf te zijn. De natuur is in vrede met wat is. Een boom is niet bezig sneller te groeien dan dat hij gaat, beter of mooier te zijn dan de boom daarnaast of zich in te schamen. Een boom is gewoon zichzelf, ongeremd. Leeft, ademt, groeit, bloeit, dealt met regen en storm, staat en gaat te midden van dit alles.

Met een achtergrond als ontwikkelingspsycholoog heb ik altijd een interesse voor het welzijn en functioneren van mensen gehad. Voor mij was de cognitieve benadering van de psychologie niet de manier om mijn kwaliteiten voluit in te zetten. Ik wilde alle facetten van het mens-zijn aanraken: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Omdat deze lagen allen samen werken en elkaar beïnvloeden. Dit alles maakt dat we leven, kunnen bruisen, verlangen en groeien.

Na verschillende leerzame banen werk ik sinds januari 2010 voor mezelf in de volgende gebieden:

  •  Ik geniet enorm van mijn werk als Touch of Matrix therapeut. Samen op zoek naar en in contact met dat wat blokkeert: fysieke klachten, emotionele pijn of stress, mentale knopen, energetische disbalans – alles wil eenvoudig weg gezien worden en weer in beweging komen zodat je weer gezond kan functioneren. In contact met het grote veld van informatie, de bron, en jouw essentie, nodigen we heling uit en gebeuren er wonderen waardoor er ruimte komt voor nieuwe stappen. Lees hier meer over de Touch of Matrix.

  • Life coaching en coaching van Hoog Sensitieve mensen, (jong en oud) waarbij ik verschillende disciplines inzet: Eenvoudig opstellingenwerk, voice dialogue, adem- en focus technieken en Touch of Matrix. Waar loop je op vast en welk verlangen wil worden geleefd?
  • Stiltedagen in het bos, om op te schonen en weer diep contact te maken met je essentie en wat voor jou wezenlijk is.
  • Stichting PLAY Community voor bewuste 20’ers en 30’ers : Alcoholvrije en verbindende blotevoeten dansfeesten, dansmeditaties, festivals en workshops.

Hier kan ik allemaal nog veel meer over vertellen, maar het makkelijkste is als je klikt op waar je nieuwsgierig naar bent, dan kom je op de specifieke pagina terecht. Wil je meer van mij weten? Je mag me altijd een bericht sturen natuurlijk, of je laten inspireren door mijn persoonlijke posts op facebook.

Hartelijke groet,

Florien

Gratis download Audio "Je toekomstige Zelf"

Vul hier naast je gegevens in en ontvang gratis de download audio "Je toekomstige Zelf" en mijn inspiratiemails.

Je bent succesvol aangemeld en ontvangt een bevestigingsmail om je aanmelding te bevestigen.