HSP & Life Coaching

Inspiratie, spiegels en heling

op jouw unieke pad

Je leeft je leven zo goed als je kan, je zet alles in wat je tot je beschikking hebt aan talenten, opgedane wijsheid en zelfliefde. Je staat op je eigen beide benen. En toch is het ook een geschenk om niet alles alleen te hoeven doen.

We hebben als mens allemaal onze blinde vlekken, ingesleten patronen overgenomen van ouders, vrienden of de maatschappij over wat we wel en niet mogen, kunnen en zijn, en dan ook nog eens een verzameling aan opgelopen pijnstukken in onze rugzak. Het zijn je uitdagingen in dit leven. Ze vragen je om te luisteren, ze te accepteren, je keuzes te maken en je lessen hieruit te leren.

 

Het kan verrijkend zijn om mij als reismaatje met je mee te laten kijken over je schouder als…

 • Je klaar bent voor een volgende stap en tegen blokkades aan loopt
 • Je al langer met bepaalde thema’s bezig bent en je hier graag licht vanuit een ander perspectief op werpt
 • Je gekwetste delen in jezelf tegen komt
 • Je zoekende bent naar wat jouw richting is op dit moment in je leven
 • Je leven uit balans is en je fysieke klachten hebt
 • Je meer grip op je leven als HSPer wilt krijgen
 • Je meer inzicht wilt in hoe je het beste voor jezelf kunt zorgen als HSPer

 

Wat je van mij als coach kan verwachten          IMG_5703

Ik ben luisterend en voelend aanwezig als spiegel.

Jij bent de expert over jouw leven, jij hebt de stappen te zetten en jij kan voelen waar jouw hart naar uit gaat. Ik spiegel hoe wat je deelt met mij resoneert. Ik ben een groot fan van jou, ik juich je toe. Ik neem je volledig serieus, ik zal eerlijk tegen je zijn. Ik vertrouw op jouw kracht en bereidheid naar jezelf te kijken en jezelf te omarmen.

 

We hebben de volgende tools tot onze beschikking:

 • Spiegelen – In gesprek krijg je van mij terug wat ik bij je ervaar, het biedt handvaten om de blokkades te lokaliseren
 • Zacht ademwerk – Integratie van gekwetste en verdwaalde delen
 • Eenvoudig opstellingenwerk – Inzicht in je relatie tot delen van jezelf of gebieden in je leven
 • Voice dialogue – Gesprek met die delen in jezelf die je blokkeren; hun boodschap ontvangen en hun kwaliteiten  weer positief inzetten voor wat je wilt
 • Touch of Matrix – Blokkades oplossen, emoties helen en je systeem balanceren

 

Burn-out traject

Wanneer je burn-out bent kun je bij mij terecht voor een holistisch hersteltraject op maat. We brengen in kaart welke patronen, overtuigingen en verwondingen vanuit je levensloop je gebracht hebben in deze situatie. Van daaruit werken we op alle lagen aan bewustwording en heling voor je herstel: Fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch. Voor meer informatie of een intake kun je contact met me opnemen.

 

Sessie boeken

De Life Coaching sessies zijn los te boeken. Soms ben je met 1 sessie al weer een hele stap verder. Soms is het prettig een serie van 3 sessies te plannen. Elke keer kunnen we een stapje dieper gaan. Dat wat je integreert in je leven kan weer nieuwe vraagstukken of thema’s aan het licht brengen waar we op in haken. Dat is geheel aan jou.

Voor een sessie nemen we 1 tot 1,5 uur de tijd. Mijn aandacht is geheel voor jou, samen gaan we op onderzoek naar wat past bij jouw hulpvraag en starten we de reis. Na afloop bepaal het rond is voor je, of hoe je verder wilt.

Tarief

Je kan kiezen uit de volgende twee opties:
(het is ook mogelijk de duur tijdens de sessie zelf te bepalen)

 • €85 voor een uur
 • €100 voor 1,5 uur


Telefonische of video-call sessies

Ook is er een mogelijkheid tot een telefonische sessie, wanneer je met emotionele stukken zit. Deze sessies noem ik EHBO: Eerste hulp bij ongelukkigheid, met een dikke 😉

Emoties komen en gaan. Als je er midden in zit, en misschien voelt dat je kopje onder gaat ben je je eigen grond kwijt, en dat kan heel onveilig voelen. We gaan door middel van meditatie of ademwerk weer terug naar die veilige plek in jou, naar jouw grond. Van daaruit kun je rustig naar de emotie kijken en luisteren en er uit halen wat er voor je in zit. Door dit een paar keer samen te doen leer je ook hoe je dit zelf kunt doen wanneer de emotie je overweldigt. Meer hier over lees je op de pagina EHBO onder ‘aanbod’.

Wil je een afspraak maken, of heb je een vraag? Stuur me dan een bericht. Ik hoor je graag!

Hartelijke groet,

Florien