Tarieven

Al mijn sessies zijn zowel live in Bilthoven als online via Zoom mogelijk.
De prijzen zijn inclusief btw, wil je een factuur op naam van je bedrijf, dan zijn deze prijzen ex btw.

Transformatie sessie, introductie:

  • €125,-  voor een sessie van max 90 minuten (kan live of online)
    Je kan eenmalig een losse sessie bij me boeken ter kennis making.

 

Transformatie traject

  • €450,-

Dit traject bestaat uit 3 sessies, met gemiddeld 2 tot 4 weken tussen elke sessie. Deze sessies kunnen zowel live als online plaats vinden.

Elke sessie komen nieuwe lagen aan bod, deze reeks geeft je een boost in het realiseren van je verlangens, en helen van oud trauma tot in de oorsprong van de pijn.

Deep dive traject voor 3 maanden:

  • €1000,- 

Voel je dat het jouw tijd is om echt grote alchemistische stappen de maken, heb je al veel innerlijk werk gedaan, en durf je groots te kiezen en te ontvangen?
Dan is dit traject wellicht geschikt voor jou.

Dit traject is inclusief:
– De grootst mogelijke transmissie mogelijk tussen jou en mij, we gaan een diepe reis aan waarin onze wezens samen werken buiten tijd en ruimte om
– Spaceholding
je vertoeft gedurende de periode van je traject in de sacred space van het helende veld en de gidsen waar ik mee werk, je zult transformatie ervaren en de bedding van het veld voelen.
– integratie oefeningen
– mogelijkheid tussentijdse check in via app/ zoom tussen de sessies door

 

Annuleringsvoorwaarden

Het kan gebeuren dat je wegens ziekte of iets anders onvoorziens je afspraak af wilt zeggen. Tot tot 48 uur van te voren kun je dit doen zonder kosten. Zorg dan wel dat je mij bereikt, zodat ik nog een andere afspraak in kan plannen: live aan de telefoon, of via een sms/ appje. Mijn mail check ik niet elke dag. Wanneer je later dan 24u van te voren afzegt betaal je het volle tarief.