Deep dive traject

Jij wil:

 • Die stap gaan maken waar je al langer tegen aan hikt, en je bent bereid om alles wat daarvoor nodig is in beweging te brengen

 • Begeleiding en spaceholding van een mentor die in de dimensies ZIET en beschikbaar voor je is

 • Je essentie echt gaan leven en belichamen in alle aspecten van het leven
 • Hulp bij opschoning van diep gewortelde karmische lagen, patronen en overtuigingen die je al levenslang beperken en nu klaar zijn om te transformeren

 • Traumadelen spaceholden vanuit het quantumveld en onvoorwaardelijke liefde waarin de werkelijke shift bij de wortel plaats kan vinden

 • Helderheid op waar jij nu staat op je pad; je huidige uitdagingen, patronen zodat je met vertrouwen en helderheid je pad kunt lopen

 • Nieuwetijdse tools ontvangen om te navigeren door de uitdagingen van het leven

 • Leren jouw energie te beheren, en jezelf dagelijks in uitlijning met je essentie te brengen

 • Meer flow en vertrouwen in je leven uitnodigen

Voor wie?

Dit traject is voor hen die hun innerlijk werk de afgelopen jaren met toewijding hebben gedaan. Van therapeutische sessies tot opleidingen en workshops – je hebt al zo veel onder ogen gezien, doorvoeld en geheeld in jezelf. In de diepte zijn er lagen die je tot nu toe niet kon transformeren bij de wortel, en deze stap wil je met behulp van het quantumveld nu ook zetten. Tijd voor next level heling met meer ease and grace in het veld van onvoorwaardelijke liefde.

De balans verschuift van zwaarte in processen, naar licht en overgave. Hier ligt nu voor jou de grootste winst: Niet meer in de zwaarte van het verleden duiken en doorworstelen, maar de zachte transformatiekracht van het licht uitnodigen om zo te helen tot in de wortel: diepe karmische en multidimensionale lagen worden zo ook vrij en heel.

Er is een enorme voorhoede van lichtwerkers klaar om de shift naar leven vanuit je essentie te maken. De aansturing door de oude ‘matrix’ en paradigma’s los te laten en op te schonen, en die duik in het nieuwe te gaan maken. Als je zelf thuis bent in je uitlijning met je wezen en de bron, kan je de mensen om je heen en de aardse structuren ook in beweging brengen naar de volgende fase.

Wat onze wereld nu nodig heeft zijn bewustzijnswerkers die voorbij de oude paradigma’s, structuren en programma’s gaan. Geankerd in hun lichtkracht, met de voeten in de klei van de ‘nieuwe aarde’ om deze nu handen en voeten te geven. En dat mag met plezier, met genieten, op jouw voorwaarden. In verbinding met jouw waarheid en natuurlijke stroom heb je de wereld het meeste te geven.

Tijdens dit traject heel je lagen die je op niet heel veel andere manieren kunt helen. Het gaat dieper dan andere soorten therapie, en ik weet niet of dit eerder in mijn zelfontwikkelingsreis had aangesloten bij wat ik nodig had. Voor mij is nu het juiste moment geweest.
Ik ben zo dankbaar dat ik je heb gevonden!” 

Wat houdt het Deep Dive Traject in?

 • 3 tot 5 maanden gaan we samen op reis
 •  Je ontvangt 5 sessies, live of online
 •  audio’s persoonlijk afgestemd op jou 
 •  een whatsapp lijntje waarop je 24/7 kan uitreiken voor reflectie of spaceholding
 •  Sacred space van mijn wezen en gidsen 

A

 

Waarom werkt dit traject zo krachtig voor je?

De kracht van de Deep Dive is de DUUR van het traject, MENTORSHIP, EIGEN MAKEN van TOOLS en QUANTUMHELING.

Gedurende 3 of 5 maanden stap je in een container voor jou en je processen. Je hebt een kort lijntje met mij, je mag mij als klankbord gebruiken. Ik kijk met je mee, waardoor je meer helderheid krijgt op je pad en de koers die je te varen hebt, en ruis op de lijn van angsten, twijfels en zelfsabotage minder ruimte krijgt. Je beweegt sneller en lichter door obstakels heen en blijft niet langer dan nodig hangen in oude patronen die zich laten zien.

Je hebt gedurende deze maanden een krachtige focus op jouw pad, en spaceholding waardoor je met meer gemak beweegt naar dat wat op jou ligt te wachten.

Het kan de helpende schakel zijn wanneer je al langere tijd tegen een drempel naar een nieuwe fase aan hikt, of vast zit in destructieve patronen.

Je ontmoet in mij een heler die je helpt om oude pijn en programma’s los te koppelen op lagen waar andere therapeuten je niet konden ontmoeten, een klankbord van je ziel, ik kijk met je mee op multidimensionaal niveau, ik ben een coach en cheerleader die je aanmoedigt terwijl jij je stappen zet. Ook ontvang je oefeningen waar je thuis mee aan de slag kan, zodat je niet alleen ontvangt maar ook je eigen toolbox uitbreidt, en practices integreert en eigen maakt.

Jouw begeleiding heb ik ervaren als Zacht, krachtig, diep, openheid, in contact met het universum/het onzichtbare, wijsheid, gegrond, je leeft wat je uitdraagt, plezier en luchtigheid in zware zaken, je voelt aan wat er nodig is, je communiceert op energieniveau – voorbij het denken.”

Natuurlijk ben je benieuwd naar de uitwisseling voor dit traject, dat is  € 1000,- voor het 3 maanden traject met 5 sessies, en  € 1250 voor het 5 maanden traject, ook 5 sessies.

Voel jij je aangesproken en het is de juiste timing voor je, dan spreek ik je graag om samen te verkennen of dit traject passend voor je is en hoe we dit gaan vormgeven. Je mag me altijd mailen of bellen voor een afstemmingsgesprek.

Ik kijk graag met je naar een traject op maat, helemaal passend bij jouw verlangens zodat jij de stappen kan gaan zetten waar je met heel je wezen klaar voor bent.

Hartelijke groet,
Florien

Het traject heeft me heel veel gebracht. Met jouw hulp ben ik door veel lagen van weerstand heen gegaan, en heb ik oude patronen, energieën die niet van mij zijn kunnen vrijlaten. Ik merk dat ik zoveel meer mijn lichaam bewoon, mijn lichaam voelt veel meer van mij dan hiervoor. Ik kwam steeds meer in de essentie van wie ik ben in het leven. Ik voel dat er zoveel potentie, kracht en diepte in mij zit, en dat dat nu echt de ruimte kan innemen. Zo waardevol. Daardoor kan ik ook makkelijker bij mezelf blijven in contact met anderen, en kan ik in mijn werk als coach steeds meer ruimte en bedding bieden aan de diepere lagen in mijn cliënten.

Het voelt heel veilig bij jou om dingen die ik zelf heel spannend vindt te kunnen delen. Je voelt enorm goed aan wat er nodig is. Elke sessie is weer zo bijzonder en ik voel aan alles in mijn systeem dat ik zoveel baad heb bij je begeleiding en de oefeningen die je me mee naar huis hebt gegeven. Ik ben zo dankbaar dat ik je heb gevonden!

Sanne Mees

Holistisch seks- en liefdes coach

“Ik ben de Deep Dive gaan doen omdat ik behoefte had aan meer bedding voor mezelf, en ik wilde leren leven vanuit zelfliefde en vertrouwen, en minder vanuit verslaving aan mijn slachtoffer patronen.
Daar waar ik zelf geen weg zag en vast loop in destructieve patronen zag jij liefdevolle mogelijkheden en kon je de helende stap hierin aanrijken. Door dit traject leerde ik deze ruimte en mogelijkheden en tools kennen en kon ik dit ook aan mezelf geven.
Ik vond het heel fijn om met iemand te werken die mij echt kon ontvangen, niet alleen in de kindstukken maar ook in de multidimensionale lagen. De rode draad in mijn traject waren mijn innerlijke man, en het mannelijke in mijn leven. En de basis in mezelf, ruimte voor mezelf.
Ik voel me nu vrijer om mezelf te zijn ook daar waar het misschien schuurt met de verlangens van anderen, ik ervaar veel meer ruimte voor mij, de basis in mezelf is verstevigd. En ik wil in de toekomst nog een vervolg op dit traject doen.”

Kim Berghout

Ondernemer: Healing Movements

Florien’s professionaliteit, precisie en healing kwaliteiten vind ik erg bijzonder. Samen zijn we door diepe lagen van vorige levens gegaan, en heeft ze me geholpen om schoon schip te maken in de diepe lagen van mijn ziel. Daarna is mijn leven behoorlijk veranderd. Ik ben een zachter persoon geworden, ik heb een betere relatie met overvloed gekregen en heb oud zeer kunnen loslaten. Precies wat ik wilde en nog veel meer dan dat. Ik durf haar wel één van de beste in haar vakgebied te noemen. Florien is magisch, praktisch, geaard en zorgzaam. Dankjewel Florien

 

Kees Schenk - Oprichter Eigentijds Nederland en Eigentijdse jongeren

Gratis download Audio "Je toekomstige Zelf"

Vul hier naast je gegevens in en ontvang gratis de download audio "Je toekomstige Zelf" en mijn inspiratiemails.

Je bent succesvol aangemeld en ontvangt een bevestigingsmail om je aanmelding te bevestigen.