Deep dive traject

We leven in een bijzondere tijd. Het oude, gebaseerd op puur mannelijke structuren werkt niet meer en brokkelt langzaam af. Wij als mensen, en de maatschappij in haar geheel, zijn klaar voor de volgende stap in onze evolutie. En het kan niet anders. Deze stap is onderdeel van de blauwdruk, is onvermijdelijk en zal zich stap voor stap ontvouwen.

Ook deze fase vraagt, net zoals de voorgaanden, weer een voorhoede. Mensen die de eerste stappen zetten, los komen uit het oude en thuis komen in het nieuwe paradigma. Mensen die deze nieuwe informatie ophalen, verkennen, gronden, en weer kunnen delen. En daarmee de weg vrij maken voor velen om te volgen. Ons new-earth revolution team.

Ik zie een maatschappij functionerend vanuit harmonie. Mannelijk en vrouwelijk in balans, samen wevend en elkaar versterkend. Alle oude programma’s, zo diep geworteld in het collectief bewustzijn, in onze familielijnen, ons celbewustzijn en zelfs Dna, zijn klaar voor een paradigma shift. Van dualiteit naar eenheid.

We mogen alle verhalen van trauma, schuld, schaamte, dader en slachtofferschap los gaan laten, en dit is een quantumsprong. Het is tijd, om uit de hypnose van deze programma’s te stappen. Het spel werkelijk te doorzien, en het zwaartepunt van ons bewustzijn te ankeren in ons hart. Verbonden met ons wezen, ons thuis als starseed, een met de bron.

Het is mijn missie om met Natuurlijk jezelf bij te dragen aan de shift die wij als mensheid op dit moment maken: van een hoofd- naar een hartgedragen maatschappij. Er is een voorhoede, die haar pittige innerlijk proceswerk heeft gedaan, en waarvan het lichtlichaam geactiveerd is.

Wat onze wereld nu nodig heeft zijn bewustzijnswerkers die voorbij de oude paradigma’s, structuren en programma’s gaan. Geankerd in hun lichtkracht, met de voeten in de klei van de ‘nieuwe aarde’.

Wil jij:

 • Dieper thuiskomen in jouw ware essentie: jezelf echt gaan zien voor wie jij in wezen bent. Jouw kernkwaliteiten, jouw essentieflow, jouw kracht, jouw kleur, en de weg vrij maken om je kern echt te gaan belichamen en hiermee de nieuwe aarde te ankeren
 • Tools leren om jezelf dagelijks uit te lijnen met je kern, om zo je lichtkracht te ankeren en je basis staat van ‘Zijn’ 
 • Meer flow en vertrouwen in je leven uitnodigen
 • Hulp bij opschoning van diep gewortelde karmische lagen, patronen en overtuigingen die je al levenslang beperken en nu klaar zijn om losgekoppeld te worden.
 • Traumadelen spaceholden vanuit het quantumveld en onvoorwaardelijke liefde waarin de werkelijke shift bij de wortel plaats kan vinden
 • Helderheid op waar jij nu staat op je pad; je huidige uitdagingen, patronen zodat je met vertrouwen en helderheid je pad kunt lopen.
 • Bekrachtigende nieuwetijdse tools ontvangen om met meer helderheid en zachte kracht door blokkades heen te bewegen

 

Het is mijn missie om de enorme voorhoede van lichtwerkers te ondersteunen in hun stappen om de shift te maken. De verbindingen met de oude ‘matrix’ en paradigma’s los te laten en op te schonen, en die duik in het nieuwe te gaan maken. Als je zelf thuis bent in die uitlijning, kan je mensen ook werkelijk mee nemen naar de volgende fase.

Wat houdt het Deep dive traject in?

 • Een persoonlijk traject op maat gedurende 3 maanden
 • 6 individuele sessies (max), online of live
 • incl. reading voor meer inzicht in jouw patronen, overlevingsstrategieën en uitdagingen
 • Persoonlijk opgenomen audio’s of oefeningen voor verdieping en integratie thuis

Als jij je aangesproken voelt, dan ontmoet ik je graag.

 

Wil je nu al meer weten of samen verkennen of dit traject passend is voor jou? Neem dan vooral contact met me op. Je mag me altijd mailen of bellen.
Tel: 06-24145093

Ik kijk graag met je wat ik voor jou kan betekenen!

Hartelijke groet,

Florien

Florien’s professionaliteit, precisie en healing kwaliteiten vind ik erg bijzonder. Samen zijn we door diepe lagen van vorige levens gegaan, en heeft ze me geholpen om schoon schip te maken in de diepe lagen van mijn ziel. Daarna is mijn leven behoorlijk veranderd. Ik ben een zachter persoon geworden, ik heb een betere relatie met overvloed gekregen en heb oud zeer kunnen loslaten. Precies wat ik wilde en nog veel meer dan dat. Ik durf haar wel één van de beste in haar vakgebied te noemen. Florien is magisch, praktisch, geaard en zorgzaam. Dankjewel Florien

 

Kees Schenk - Oprichter Eigentijds Nederland en Eigentijdse jongeren

Florien heb ik ervaren als een baken van rust en warmte. Die als een ware magiër een veilig veld opent waarin ik mag herinneren. Waarin ik mag loslaten wat niet meer dient.
De touch of matrix is voor mij niet uit te leggen, maar in de armen van florien durft mijn ziel en lichaam zich over te geven. Soms schokkend. Soms rustig. Steeds weer opnieuw. Steeds een laagje dieper.
Tot er geen angst meer is. Alleen een heel weids, vrij gevoel. Mijn licht kan weer stromen. De zwaarte is opgelost.
Ik heb een groot respect voor de oeroude wijsheid die door florien heen stroomt. Super aards en gegrond biedt zij ruimte voor alles dat mag zijn en wil transformeren en weet ze feilloos de juiste vragen te stellen om net weer dat stukje verder te gaan. Veilig, liefdevol én lazerscherp op daar waar t wringt.

Janneke Robers - Ondernemer: De kunst van het vrouw zijn

“Vorig jaar per toeval in contact gekomen met Touch of Matrix en een afspraak gemaakt. Eerst was ik wat sceptisch maar al gelijk na de 1e sessie kwam een er een heel diep verdriet uit wat aangekeken wilde worden wat zoveel ruimte heeft gebracht. Daarna ben ik nog een aantal keren terug geweest op het moment dat ik voelde dat er een volgende stap zich aandiende, elke keer kom ik een laag dieper en dichter bij mijzelf. De sessies van Florien kan ik iedereen aanbevelen, voor mij heeft het vooral een dieper contact met mijzelf gebracht en te leven vanuit mijn ware essentie! “

A. Abbring - Eigen baas Saar aan Huis