Transformatie sessie

Een opschoning en uitlijning van je systeem op alle lagen

 

Je loopt vast. Je bent tijdelijk even uit balans en wilt jezelf als het ware weer even resetten. Of… Je bent al een tijdje aan het werken aan een blokkade, maar krijgt precies dit stukje niet in beweging waardoor alles in je leven lijkt te stagneren. Je hebt er al zo veel bewustzijnswerk op gedaan, en toch blijf je hier op vast lopen. Het is net of je niet bij de wortel van deze blokkade kunt komen. Je bent aan het dweilen bent met de kraan open: symptoom bestrijding. Je leert er mee leven, maar het blijft je veel energie kosten en je weet dat het lichter kan.

Je wilt op een dieper niveau kijken naar de blokkade, waar je zelf gewoonweg niet bij komt en zoekt iemand die met je mee kan kijken.

Jij wilt:

  • trauma en karmische ballast loslaten, om ruimte te maken voor het hier en nu

  • je energieker voelen, je levenskracht weer vrij laten stromen

  • beperkende overtuigingen en programma’s van anderen (familie, vrienden, autoriteiten) loskoppelen uit je systeem

  • Meer leven vanuit je hart in plaats van angst

  • je multi-dimensionale wezen dieper ankeren in je lijf

  • verbinding met jouw kernkwaliteiten en essentie

  • meer leven vanuit de flow

In een sessie maken we verbinding met het quantumveld. De bron, waar de blauwdruk van het leven aanwezig is. Vanuit hier begeleid ik je systeem om los te laten wat jou niet langer dient, en te downloaden wat jij wilt activeren in je leven.

Tijdens de sessie communiceer ik met je systeem, en krijg zo te zien, voelen of horen waar je op vastloopt en waar je ondersteuning bij nodig hebt. Wanneer je weer thuis komt in je natuurlijke staat van Zijn ontvouwt zich jou essentie, en maak je kennis met wie jij van nature bent. Dit geeft je handvatten voor je leven. Wie ben ik, en welke kwaliteiten kom ik hier brengen?

Als kind ‘wist’ ik al dat alles met een simpele vingerknip van vorm zou moeten kunnen veranderen. Alleen hoe doe je dat?

Dat ontdekte ik toen ik bij iemand kwam die ook met dit veld werkte. Met 1 behandeling was ik van mijn jaren lange voedselallergieën verlost, had ik weer energie, kon ik weer leven in plaats van overleven. Wat een cadeau!


Het is zo indrukwekkend om te zien dat je lichaam heel precies weet wat er nodig is. Als de verbinding met je natuur is gelegd gaat je systeem aan de slag om jezelf te helen. En ik help je daarbij.

 

Gecertificeerd Therapeut

Ik ben vanaf 2012 opgeleid door de oprichter van de Touch of Matrix: Günther de Jong, en ook Peter Rombouts, en geef sinds dien ook sessies. Sinds 2014 mag ik mij ook gecertificeerd Touch of Matrix therapeut noemen. Aanvullend werk ik met de methode focussing, en voice dialogue, wanneer een emotionele blokkade bewuste aanwezigheid van jou in het lichaam nodig heeft zodat angst en weerstand kunnen smelten en we toegang krijgen tot vertrouwen en overgave waarin de heling plaats kan vinden. 


Zo veel wonderbaarlijke heling heb ik in mijn praktijk mogen zien, bij mezelf en bij cliënten. Het blijft een wonder, elke keer weer om te zien dat je systeem het zelf zo goed weet, en dat loslaten eigenlijk zo makkelijk kan. Groot of klein, er komt altijd iets in beweging dat ruimte geeft aan meer van de natuurlijke jij en die beweging is echt prachtig.

 

Als je dit alles met herkenning hebt gelezen en je voelt een nieuwsgierigheid voel je welkom om een afspraak maken voor een losse sessie om te ervaren wat de Touch of Matrix voor jou kan doen. Spannend is het altijd een eerste keer.
Een sessie duurt 90 minuten, en is inclusief intake. Als je na deze sessie verder met me wilt verdiepen dan kun je een kiezen uit het transformatie traject van 3 sessies, of de deep dive, een persoonlijk diepgaand traject op maat incl. persoonlijke oefeningen voor thuis. 

Voor vragen of het maken van een afspraak kan je me mailen of bellen.
Tel: 06-24145093

Wie weet tot in mijn praktijk, zodat we kunnen beleven wat de Touch of Matrix voor jou kan betekenen!

Hartelijke groet,

Florien

 

“Vorig jaar per toeval in contact gekomen met Touch of Matrix en een afspraak gemaakt. Eerst was ik wat sceptisch maar al gelijk na de 1e sessie kwam een er een heel diep verdriet uit wat aangekeken wilde worden wat zoveel ruimte heeft gebracht. Daarna ben ik nog een aantal keren terug geweest op het moment dat ik voelde dat er een volgende stap zich aandiende, elke keer kom ik een laag dieper en dichter bij mijzelf. De sessies van Florien kan ik iedereen aanbevelen, voor mij heeft het vooral een dieper contact met mijzelf gebracht en te leven vanuit mijn ware essentie! “

A. Abbring - Eigen baas Saar aan Huis

Florien heb ik ervaren als een baken van rust en warmte. Die als een ware magiër een veilig veld opent waarin ik mag herinneren. Waarin ik mag loslaten wat niet meer dient.
De Touch of matrix is voor mij niet uit te leggen, maar in de armen van Florien durft mijn ziel en lichaam zich over te geven. Soms schokkend. Soms rustig. Steeds weer opnieuw. Steeds een laagje dieper.
Tot er geen angst meer is. Alleen een heel weids, vrij gevoel. Mijn licht kan weer stromen. De zwaarte is opgelost.
Ik heb een groot respect voor de oeroude wijsheid die door florien heen stroomt. Super aards en gegrond biedt zij ruimte voor alles dat mag zijn en wil transformeren en weet ze feilloos de juiste vragen te stellen om net weer dat stukje verder te gaan. Veilig, liefdevol én lazerscherp op daar waar t wringt.

Janneke Robers

Ondernemer, De kunst van het vrouw zijn

“Ik heb mijn Touch of Matrix sessie bij Florien als heel bijzonder en veilig ervaren. Lange tijd heb ik met veel spanning in mijn lijf rondgelopen, wat gepaard ging met hartkloppingen en slapeloze nachten. Soms liet een klein stukje, dat geheeld mocht worden, zich zien. Maar het echte trauma lag te diep om zelf bij te komen. Met de Touch of Matrix is het wel mogelijk om naar deze diepe lagen te kijken. Samen hebben we losgelaten wat mij niet langer meer diende. Florien neemt je stap voor stap mee in het proces en geeft je de tijd om het te doorvoelen. Ook hebben we naar organen en hormonen gekeken, die in relatie stonden met de stress. Florien kijkt vanuit holistisch oogpunt naar de klacht. Ik voel me nu zo licht als een veertje en ervaar veel ruimte. Ruimte voor nieuwe, frisse energie en levenslust. Er is veel verdriet losgekomen en ik heb weer heerlijk kunnen slapen! Dank je wel, Florien!”
Carmen

“Wat was dat een bijzonder krachtige ervaring, de Touch of Matrix sessie bij Florien! Ik was op zoek naar iemand die stevig staat en tegelijk zachte bedding geeft, om ballast los te laten en verschillende lichamelijke klachten te verhelpen. Florien is precies wat ik wenste, ze heeft me laten ervaren dat er powervrouwen zijn die in alle rust met diep trauma kunnen zijn.
En wow… Ik voel me lichter dan ooit tevoren, mijn lichaamshouding is rechter en zekerder en ik voel dat mijn rug veel opener en ‘schoner’ is. Er is veel losgelaten wat niet bij mij in het hier en nu (dit leven) hoorde, wat zich o.a. uit in minder schuldgevoel naar anderen en meer zorgeloosheid. Ik ben heel dankbaar voor deze sessie, en kom graag nog eens terug!”
Karin van Usen

Gratis download Audio "Je toekomstige Zelf"

Vul hier naast je gegevens in en ontvang gratis de download audio "Je toekomstige Zelf" en mijn inspiratiemails.

Je bent succesvol aangemeld en ontvangt een bevestigingsmail om je aanmelding te bevestigen.