Transformatie traject

Verdiepend traject; opschoning en activatie van jouw licht

 •  je wilt nu eindelijk die stap gaan zetten waar je al zo lang tegen aan hikt
 •  je hebt al van alles geprobeerd en sessies gedaan, en voelt dat je een laag dieper hebt te gaan waar andere therapeuten je niet konden begeleiden
 •  je wilt meer energie, meer in je kracht staan, meer helderheid op je pad
 •  je wilt de achterliggende reden van klachten of patronen begrijpen en helen
 •  de verbinding met je ziel, je essentie, en je missie verstevigen
 •  je bent al in verbinding met je licht, en je wilt jezelf meer gronden, en je thuis en veilig voelen op aarde en in je lijf
 •  je wilt ook op multidimensionaal niveau helen, opruimen en uitlijnen
 •  Leven in flow

Je hebt al een eerste sessie met me gedaan, of je voelt al aan dat het je dient om meer dan 1 sessie bij me te boeken, zodat je echt de stappen kunt gaan zetten die op je liggen te wachten. Opruimen, helen, en activeren van nieuwe potenties. Je bent er klaar voor.

Jij gaat dit zelf doen, van binnen weet je de weg, maar je doet het niet alleen. Ik kijk met je mee: wat laat je systeem zien? Waar zitten de overlevingsmechanismen? Waar vraagt je systeem om ondersteuning. Wat wil er geheeld worden? Wat is klaar om los te laten? En natuurlijk: wat is er klaar om geactiveerd te worden?

Het quantumveld is de ruimte waarin alles kan resetten naar jouw natuurlijke staat van zijn. Van emotionele balans, gezonde organen en je hormonen in balans tot dna activaties en opschoning van oud karma. Alle lagen nemen we mee in de sessie.

Ik werk met het quantumveld, je toekomstige zelf, de potentiële jij die in energie al aanwezig is en je beste gids en heler. Alle informatie die jij nodig hebt is beschikbaar, je hebt er alleen verbinding mee te maken.

Wanneer je kiest voor een traject kies je voor een duurzame integratie van dat wat in beweging wordt gezet in het quantumveld. Dit is niet altijd nodig natuurlijk, je kunt ook altijd eerst een losse sessie boeken, kijken hoe dat valt en later beslissen of je nog een stapje dieper wilt.

Mijn werkwijze

Na een korte intake waarin we jouw vraag en verlangens verhelderen kiezen we een richting: stappen we meteen in het quantumveld, of wil er eerst nog iets op de bewuste laag ontmoet worden in emotie of in het lichaam? Soms is dit ook een combinatie van beide. Jij ontmoet en leert de gevoelens en emoties bedding geven, en ik help je om deze oude energie en programma’s los te laten tot in de kern met behulp van het quantumveld.

Tijdens de sessies maken we verbinding met het quantumveld. De bron, waar de blauwdruk van het leven aanwezig is. Vanuit hier begeleid ik je systeem om los te laten wat jou niet langer dient, en te downloaden wat jij wilt activeren in je leven.

Tijdens de sessie communiceer ik met je systeem, en krijg zo te zien, voelen of horen waar je op vastloopt en waar je ondersteuning bij nodig hebt. Wanneer je weer thuis komt in je natuurlijke staat van Zijn ontvouwt zich jou essentie, en maak je kennis met wie jij van nature bent. Dit geeft je handvatten voor je leven. Wie ben ik, en welke kwaliteiten kom ik hier brengen

 
Zo veel wonderbaarlijke heling heb ik in mijn praktijk mogen zien, bij mezelf en bij klanten. Het blijft een wonder, elke keer weer om te zien dat je systeem het zelf zo goed weet, en dat loslaten eigenlijk zo makkelijk kan. Groot of klein, er komt altijd iets in beweging dat ruimte geeft aan meer van de natuurlijke jij en die beweging is echt prachtig.

Wat houdt het transformatie traject in?

 • Het traject bestaan in ieder geval uit 3 sessies, en is altijd uit te breiden naar behoefte. 
 • Mijn heilige ruimte opent voor je, waardoor je gedurende deze periode je processen in een grotere gedragen bedding doorleeft. Zodra je JA zegt en je eerste sessie boekt begint de reis al en komt je systeem in beweging. 

 • De uitwisseling voor dit traject is €450,- 

Met het transformatie traject geef je jezelf een groot cadeau: een commitment aan jezelf om van het oude naar het nieuwe te bewegen, met krachtige, liefdevolle begeleiding op multidimensionaal niveau. 

Mocht je nou echt diep willen gaan en een mentorship verlangen dan is de Deep Dive wellicht interessant voor je. Een persoonlijk diepgaand traject op maat incl. app groep tussen de sessies door en persoonlijke oefeningen voor thuis. 

Voel je nou al wel de JA, en weet je nog niet welke vorm het meest passend is voor jou? Dan plan ik graag een afstemmingsgesprek met je waarin we samen kijken naar je verlangens en wat aansluit bij jou in dit moment.

Voor vragen of het maken van een afspraak kan je me mailen of bellen.
Tel: 06-24145093

Ik verwelkom je graag in mijn praktijk, zodat we kunnen beleven wat de Touch of Matrix voor jou kan betekenen!

Hartelijke groet,

Florien

 

“Vorig jaar per toeval in contact gekomen met Touch of Matrix en een afspraak gemaakt. Eerst was ik wat sceptisch maar al gelijk na de 1e sessie kwam een er een heel diep verdriet uit wat aangekeken wilde worden wat zoveel ruimte heeft gebracht. Daarna ben ik nog een aantal keren terug geweest op het moment dat ik voelde dat er een volgende stap zich aandiende, elke keer kom ik een laag dieper en dichter bij mijzelf. De sessies van Florien kan ik iedereen aanbevelen, voor mij heeft het vooral een dieper contact met mijzelf gebracht en te leven vanuit mijn ware essentie! “
A. Abbring - Eigen baas Saar aan Huis

“Ik heb mijn Touch of Matrix sessie bij Florien als heel bijzonder en veilig ervaren. Lange tijd heb ik met veel spanning in mijn lijf rondgelopen, wat gepaard ging met hartkloppingen en slapeloze nachten. Soms liet een klein stukje, dat geheeld mocht worden, zich zien. Maar het echte trauma lag te diep om zelf bij te komen. Met de Touch of Matrix is het wel mogelijk om naar deze diepe lagen te kijken. Samen hebben we losgelaten wat mij niet langer meer diende. Florien neemt je stap voor stap mee in het proces en geeft je de tijd om het te doorvoelen. Ook hebben we naar organen en hormonen gekeken, die in relatie stonden met de stress. Florien kijkt vanuit holistisch oogpunt naar de klacht. Ik voel me nu zo licht als een veertje en ervaar veel ruimte. Ruimte voor nieuwe, frisse energie en levenslust. Er is veel verdriet losgekomen en ik heb weer heerlijk kunnen slapen! Dank je wel, Florien!”
Carmen

“Wat was dat een bijzonder krachtige ervaring, de Touch of Matrix sessie bij Florien! Ik was op zoek naar iemand die stevig staat en tegelijk zachte bedding geeft, om ballast los te laten en verschillende lichamelijke klachten te verhelpen. Florien is precies wat ik wenste, ze heeft me laten ervaren dat er powervrouwen zijn die in alle rust met diep trauma kunnen zijn. En wow… Ik voel me lichter dan ooit tevoren, mijn lichaamshouding is rechter en zekerder en ik voel dat mijn rug veel opener en ‘schoner’ is. Er is veel losgelaten wat niet bij mij in het hier en nu (dit leven) hoorde, wat zich o.a. uit in minder schuldgevoel naar anderen en meer zorgeloosheid. Ik ben heel dankbaar voor deze sessie, en kom graag nog eens terug!”
Karin van Usen

Gratis download Audio "Je toekomstige Zelf"

Vul hier naast je gegevens in en ontvang gratis de download audio "Je toekomstige Zelf" en mijn inspiratiemails.

Je bent succesvol aangemeld en ontvangt een bevestigingsmail om je aanmelding te bevestigen.