Stiltedag

Een stiltedag is een dag voor jeZelf

Je hoeft deze dag even helemaal niets. Hoe zou het zijn, om ALLE to do’s eens los te laten, niets op te lossen, nergens naar toe te hoeven en geen prestatie te hoeven leveren?

Alle rond malende gedachtes, emoties, verhalen kunnen in deze ruimte bezinken, waardoor je weer samen kunt vallen met je natuur, de stilte. Van hieruit ontstaat vanzelf helderheid op je pad. Je kunt volgende stappen gaan zetten niet meer vanuit stress en moeten, maar vanuit verbinding met je core of je essentie; helderheid in je hoofd, hart en je buik. Het geeft ruimte om te kiezen voor een leven waarin je werkelijk geluk ervaart.

Het leuke is, dat waar we met al ons ‘doen’ naar streven: Overvloed, verbinding, liefde, geluk, ontspanning, vervulling, het ‘goddelijke’ en helderheid over wat je te doen hebt… Het is er allemaal al! Je hoeft er niets voor te DOEN, alleen maar stil te worden om het weer te ontdekken, het leven in jezelf en om je heen. Van daaruit zet je stappen in overeenstemming met je ziel en je missie.

Een dag voor ontstressen, meditatie, dans en beweging, wandelen in de natuur, heerlijk biologisch eten en samenvallen met je natuur.

~

Een kleine intieme groep

De stiltedagen geef ik in mijn huisje in het bos. Het is er stil en knus. Mijn lieve poes Hara is altijd een grote inspiratie in overgave en bliss. In mijn huisje kan een groep van 3 tot 4 deelnemers. Zo’n kleine groep biedt veel ruimte aan de stilte. Er is minder ruis van mensen om je heen waardoor je makkelijker in je diepte kunt zakken.

 

Data, aanmelden en op de hoogte blijven

In het blokje rechtsboven op deze pagina vind je de geplande data. Wil je meer weten of je aanmelden? Klik dan hier voor het contact formulier. Ook kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief die max 6x per jaar verstuurd wordt. Naast stilte in groepen geef ik ook begeleiding 1 op 1 in verschillende vormen, daarover lees je meer in de tabjes onder ‘aanbod’.

Tot ziens!

 

Hoe de dag er uit ziet

Aller eerst: je moet niets.
Ik bied een programma aan, maar wil je de hele dag slapen, dan kan dat ook ^_^  Voel je vrij je innerlijke leiding te volgen. Jij weet wat goed voor je is.

Na een deelronde beginnen we met een dans- en kundalinimeditatie. Alles wat vast zit: in je lijf, op emotioneel gebied, ook in je hoofd en energie – schudden en dansen we los, het geeft ruimte. Hierna gaan we in meditatie.

Een uitgebreide biologische lunch en dan even niets… In de middag gaan we het bos in voor een wandeling. Buiten zijn zonder doel, puur zijn. Voelen, proeven, ervaren. We nemen de tijd, om tegen een boom te zitten, te liggen in het mos, in de modder te spelen…

Daarna is er open ruimte. Voor wie wil een zachte massage uitwisseling op de kleding, voor meer ontspanning en aarding. We eindigen de dag met een meditatie, een deelronde en aansluitend een heerlijke maaltijd bij het vuur.

Helder, ontspannen en opgeladen ga je weer naar huis.

 

Bijdrage
Ik vraag een bijdrage voor deze dag van 75 euro. Dit is inclusief: Biologische lunch, lekkers tussendoor, avondmaaltijd en indien gewenst vervoer van en naar station Ede-Wageningen. Deze dag is een cadeau voor je ziel, en de investering zeker waard!

 

Wil je je aanmelden voor 1 van de geplande stiltedagen of heb je vragen? Neem gerust contact met me op.

Wie weet tot in de stilte. Hartelijke groet,

Florien

Drie maanden na de stiltedag staat deze me nog steeds helder voor de geest. Met een groep bijzondere mensen samen stil zijn was een unieke ervaring. Ik voelde me tijdens deze dag heerlijk vrij om te doen wat ik wilde; iets wat ik in mijn gewone leven niet altijd even sterk ervaar. Ik kwam tot rust in de prachtige natuur, genoot in stilte van het heerlijke eten en voelde me sterk verbonden. Verbonden met mezelf, verbonden met de natuur en verbonden met de andere deelnemers aan de stiltedag. En de stilte bleef nog lang hangen…..

Gert-Jan van der Kooij

Een mooie en bijzondere dag op een evenzo mooie en bijzondere plek. De rust, stilte en de serene omgeving, allemaal ingrediënten voor een stilte meditatie dag.
Lieve Florien dank je wel voor je leiding, begeleiding en gastvrijheid. Namaste!
Zandria

Fotogallerij stilte

 Wat een fijne dag om zo in stilte en in de natuur door te brengen, niets hoeft en alles mag. Wat is Bennekom een heerlijke plek om te zijn, te ontspannen en weer op te laden, de natuur is echt super mooi. Ik voel de rust weer in mijn systeem neergedaald. Ik ben er de volgende stiltedag weer bij als dat lukt, wat is de volgende datum?
Nouty Bouchada

Deze dag is echt fantastisch fijn!
Alle ruimte voor jou, connectie met jezelf, de stilte en de natuur.
Florien begeleidt deze dag heel liefdevol en in afstemming op de behoeftes van de deelnemers.

Heerlijk & een aanrader…

Rosaline Melis