Touch of Matrix

Stel je voor… Alles is in essentie energie, trilling. Hoe zou het zijn als alles van trilling kan veranderen…?

– Touch of Matrix, de bewustzijnsmethode die alles in beweging brengt

 

Als kind ‘wist’ ik al dat alles met een simpele vingerknip van vorm zou moeten kunnen veranderen. Alleen hoe doe je dat?

Dat ontdekte ik toen ik bij iemand kwam die ook met dit veld werkte. Met 1 behandeling was ik van mijn jaren lange voedselallergieen verlost, had ik weer energie, kon ik weer leven in plaats van overleven. Wat een cadeau!

Het is zo indrukwekkend om te zien dat je lichaam heel precies weet wat er nodig is. Als de verbinding met je natuur is gelegd gaat je systeem aan de slag om jezelf te helen. En ik help je daarbij.

Heel van Nature

Je natuur is gezond, heel en in volle potentie aanwezig. Het is de blauwdruk die informatie over je functioneren en kwaliteiten bevat op alle niveau’s:

  • Fysiek
  • Emotioneel
  • Mentaal
  • Energetisch

Tarieven en de behandeling

Afscheiding van je Natuur

Door bedreigende of pijnlijke ervaringen kan je, meestal onbewust, besluiten om jezelf te beschermen en af te snijden van je natuurlijke heelheid. Bijvoorbeeld door verkramping, of door je juist groter te maken, of door je te richten naar buiten. Zo verlaat je je natuurlijke evenwichtige IK en stap je uit de heelheid. Dit veroorzaakt blokkade en stagnatie in je systeem. Je systeem zie ik als het geheel van wat je bent: lichaam, geest, emoties, energielichaam & ziel. Blokkades worden opgeslagen in je lijf. In de vorm van spanning, ziekte, emoties, geestelijke klachten en energetische disbalans.

 

Touch of Matrix – Herstelt de verbinding met je Natuur

Met een Touch of Matrix (ToM) behandeling herstel je het contact met de heelheid die je altijd bent. Je zelfherstellend vermogen gaat aan, oude blokkades en gestagneerde energie en informatie komen in beweging, lossen op. Het is echt een reset, een schone start. Er komt beweging in de stagnatie.

Samen reizen we door je systeem, ontdekken we wat er gezien/ gehoord/ gevoeld/ geaccepteerd wil worden, en klaar is om losgelaten te worden. Je kan diep in proces gaan om dingen los te laten, dit voelt vaak relatief licht, ook als het zware thema’s betreft.

 

Gecertificeerd Therapeut

Ik ben vanaf 2012 opgeleid door de oprichter van de Touch of Matrix: Günther de Jong, en ook Peter Rombouts, en geef sinds dien ook sessies. Sinds 2014 mag ik mij ook gecertificeerd Touch of Matrix therapeut noemen. Zo veel wonderbaarlijke veranderingen heb ik in mijn praktijk mogen zien, bij mezelf en bij cliënten. Het blijft een wonder, elke keer weer om te zien dat je systeem het zelf zo goed weet, en dat loslaten eigenlijk zo makkelijk kan. Groot of klein, er komt altijd iets in beweging dat ruimte geeft aan meer van de natuurlijke jij en die beweging is echt prachtig.

 

Meer informatie of een afspraak maken?

Voor vragen mag je me altijd mailen of bellen.
Tel: 06-24145093

Wie weet tot in mijn praktijk, zodat we kunnen beleven wat de Touch of Matrix voor jou kan betekenen!

Hartelijke groet,

Florien

“Ik kreeg de diagnose artrose in mijn enkel. Hij had niet veel beweging meer en steeds meer pijnklachten. Florien heeft een heel rustige en prettige uitstraling. Deze sessie heeft me duidelijk gemaakt dat lichamelijke klachten je iets willen vertellen en daarmee ben ik anders gaan denken over klachten en gezondheid. Ik beweeg sinds de sessie weer soepel en maak lange wandelingen met mijn hond, ik slaap weer nachten door zonder pijn en ik loop weer op blote voeten door het gras ’s zomers. Wat een vrijheid en geluk.”

Janette v. O. - Maatschappelijk werkster

“Wat was dat een bijzonder krachtige ervaring, de Touch of Matrix sessie bij Florien! Ik was op zoek naar iemand die stevig staat en tegelijk zachte bedding geeft, om ballast los te laten en verschillende lichamelijke klachten te verhelpen. Florien is precies wat ik wenste, ze heeft me laten ervaren dat er powervrouwen zijn die in alle rust met diep trauma kunnen zijn.
En wow… Ik voel me lichter dan ooit tevoren, mijn lichaamshouding is rechter en zekerder en ik voel dat mijn rug veel opener en ‘schoner’ is. Er is veel losgelaten wat niet bij mij in het hier en nu (dit leven) hoorde, wat zich o.a. uit in minder schuldgevoel naar anderen en meer zorgeloosheid. Ik ben heel dankbaar voor deze sessie, en kom graag nog eens terug!”

Karin van Usen

“Vorig jaar per toeval in contact gekomen met Touch of Matrix en een afspraak gemaakt. Eerst was ik wat sceptisch maar al gelijk na de 1e sessie kwam een er een heel diep verdriet uit wat aangekeken wilde worden wat zoveel ruimte heeft gebracht. Daarna ben ik nog een aantal keren terug geweest op het moment dat ik voelde dat er een volgende stap zich aandiende, elke keer kom ik een laag dieper en dichter bij mijzelf. De sessies van Florien kan ik iedereen aanbevelen, voor mij heeft het vooral een dieper contact met mijzelf gebracht en te leven vanuit mijn ware essentie! “

A. Abbring - Eigen baas Saar aan Huis