We zijn klaar voor de transitie naar de nieuwe tijd. Een tijd van een hartgedragen maatschappij. We leven hier holistisch: ons lichaam, emoties, mentaal en spiritueel. Alles heeft een passende plek in zowel ons priveleven als in ons werk.

Jij doet hiervoor jouw innerlijk werk. Je prioriteit is leven vanuit je hart, om zo de wereld een stukje te verlichten, en je weet dat dit de aller belangrijkste bijdrage is die je kan leveren aan de shift waar we met zijn allen in zitten. Zo binnen zo buiten. Wanneer wij thuiskomen in eenheid, zal alles buiten ons volgen.

En in de praktijk kom je tegen…

Dat veel van je energie gaat naar overleven: je werk, en contacten met anderen trekken je makkelijk leeg. Je verliest jezelf snel en voelt je vaak moe en overprikkeld. Je verliest jouw scherpte, je daadkracht voor wat echt belangrijk is, en je joy.

Jij bent er klaar voor om jouw volgende stap op het pad van je ontwikkeling te gaan zetten, en toch is er steeds iets wat je er van weerhoudt om dat echt te gaan doen. Oude pijnen die je steeds weer in de zwaarte trekken, vluchten in afleiding, je telefoon. Onzekerheid, of beperkende overtuigingen die je steeds weer naar beneden halen.

Je voelt dat je een missie hebt in deze belangrijke tijd op aarde. Maar of je op het juiste pad zit weet je niet zeker. Hoe weet je nou wat jouw ziel hier wil? Het houdt je bezig en remt je ook om ergens vol voor te gaan.

Je zou graag meer energie en helderheid willen, in flow willen leven, gewoon vanuit je vreugde en vertrouwen. Je verlangt naar een samenwerking met je ziel, en het grotere veld van gidsen en lichtwezens. Je weet dat het zo veel makkelijker, lichter en sneller kan. Dit is de tijd. En je bent nieuwsgierig om dat pad te gaan verkennen.

Wie weet is de training multi-dimenional being precies wat je nu zoekt

 

 

“Dat het zo simpel kan zijn om astrale reisjes te maken! Er is meer vertrouwen in mij gegroeid en ik geef me makkelijker over aan de begeleiding van mijn hogere Zelf ipv de angsten en kritiek van mijn ego/ schaduwzelf. En ik voel duidelijker dan ooit mijn zielsmissie en mijn innerlijk kompas! Je begeleiding heb ik als heel zuiver, oprecht en waarachtig ervaren. Jij bent dit en leeft volgens mij wat je ons leert en hebt mee gegeven”

Manon

Wat brengt deze training je:

✯  Meer energie, beter bij jezelf blijven
✯ Je gedragen voelen door de stroom van het leven
✯ Versterking van je intuitie
✯ De flowstaat, meer ontvangen, co-creatie met het grote veld
✯ Meer kracht, zelfvertrouwen, gronding
✯ Je traumadelen effectief bedding geven en leiden naar het licht
✯ Meer inzicht in blokkades en je patronen en hoe deze vanuit zachtheid te shiften

✯ Makkelijker die volgende stap zetten waar je al heel lang tegen aan hikt
✯ Upgrade van je systeem op alle lagen: DNA activaties, downloads

Wat leer je met deze training:
Inzicht in de werking van het multi-dimensionale veld en tools om hier veilig in te navigeren
✯ Jezelf helen en opschonen met behulp van het kwantumveld
✯ Samenwerken met je spirit team, de draken en andere lichtwezens
✯ Helderheid op jouw missie en je eerst volgende stappen
✯ Reizen door het veld, tijdreizen, downloaden, helen op persoonlijk-, groeps- en collectief niveau
✯ Problemen vanuit multi-dimensionaal niveau bekijken en transformeren
✯ Werken met je toekomstige zelf

 

Met deze training stap je in een speelse down to earth mysterieschool. Jouw natuurlijke vergeten gaven worden weer wakker, je 3e oog gaat meer open. Je raakt meer vertrouwd met jouw multi-dimensionale Zijn in het dagelijks leven zonder dat je daar externe chemische middelen of plantmedicijnen voor nodig hebt.

De praktische MD tools zijn een verrijking van je leven op fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch vlak. Het mooie is dat iedereen dit kan, het is je natuur, net als leren fietsen. Je moet alleen even weten hoe, en daar neem ik je graag in mee.

 

Ik ben Florien. Sinds 2012 heb ik mijn eigen praktijk voor kwantum heling, schaduwwerk en transformatie coaching. Mijn grootste passie is om mensen weer in contact te brengen met hun pure Zijn en potentie. Gedurende mijn leven als HSP’er heb ik met vallen en opstaan veel geleerd over energie en de dimensies waardoor ik nu een vervullend leven in verbinding met mijn wezen leidt. Ik gebruik krachtige eenvoudige tools uit verschillende disciplines die ik heel graag met meer mensen deel. Ik heb altijd een brugfunctie gehad: ik geef praktisch woorden en beelden aan dat wat we voelen maar niet te zien is. Ik grond de ongeziene wereld en maak haar daarmee toegankelijk.

De aarde is er klaar voor om naar de volgende fase van eenheid te bewegen, en nodigt ons uit voor een upgrade van ons bewustzijn.

Tijdens deze training ontvang je zowel heling als onderwijs om zelf met de tools te werken die ik inzet voor mijn klanten. Je kunt zo je ziel meer gaan belichamen en met de wereld achter de sluiers leven en werken. Je grondt het in jouw dagelijkse realiteit, zoals het leven in oorsprong bedoeld is.

Je zult jouw eigen magische reis maken, en ook veel herkenning en inspiratie vinden bij je mede-reizigers. Ik ben je gids door dit magisch landschap en zorg voor een sacred space waarin je veilig jouw bewustzijn kunt verruimen.

 

WERKVORMEN
Innerlijke reizen naar bestaande dimensies via meditatie / visualisatie
Energetische heling & downloaden van informatie
Kwantum heling en creatie
Licht aardend ademwerk
Focussing & Voice Dialogue
Dans en beweging
Opstellingen
Tekenen
Sharing / Inquiry

PRAKTISCH

Wat je krijgt:

 • 5 trainingsdagen

 • Handouts van de tools, zodat je ze thuis kan toepassen

 • Audio’s om thuis te te beluisteren

 • Een facebookgroep waar je vragen kunt stellen tijdens de training, en ervaringen kunt uitwisselen.

  DATA:
  5 zaterdagen: 8 oktober, 5 november, 3 december, 14 januari, 11 februari,
  Tijd 10:30 – 17:00u – inloop vanaf 10u

   

Mocht je een keer verhinderd zijn wegens ziekte oid dan is dat geen probleem, ik neem meditaties voor je op zodat je geen essentiële onderdelen hoeft te missen.

LOCATIE:
Deze training vindt plaats in het rustige buitengebied van de Utrechtse Heuvelrug, ‘De Hooiberg’ in Leersum.
ADRES: Nieuwesteeg 20 Leersum.

BIJDRAGE
€ 777 Early bird t/m 28 aug
€ 888 Normal bird v/a 29 augustus
In 3 termijnen betalen is ook mogelijk, neem hiervoor even contact met me op

BIJDRAGE
€ 777

Voel jij een volle JA en wil je mee op dit avontuur?
Koop dan nu hier je ticket

Er is ruimte voor max 12 deelnemers. 

 

ANNULERINGSVOORWAARDEN
– Bij annuleren t/m 10 dagen voor de training ontvang je het hele bedrag retour minus 50 euro administratie kosten
– Bij annuleren vanaf 9 dagen voor de training betaal je 50% van de bijdrage voor de training
– Wanneer je binnen 24 uur na je aanmelding annuleert is dat kosteloos (m.u.v. 7 dagen voor aanvang v.d. Training)
Wanneer ik je plek kan vullen ontvang je het volledige bedrag minus €50,- administratiekosten retour.

 

VRAGEN?

Mocht je nog vragen hebben of twijfelen of deze training bij je past, neem dan vooral contact met me op via het contact formulier. Samen kijken we of deze training aansluit bij jouw verlangen. 

“Door de training en de oefeningen ben ik veel meer gaan leven vanuit vertrouwen. Ik heb nu de keuze gekregen; of ik ga mee in oude patronen, of ik kies voor vertrouwen. De keuze voor vertrouwen is dankzij de training een belichaamde keuze geworden. De opschoningsoefening is ook heel waardevol in mijn leven, die doe ik dagelijks! Ik weet nu dat ik niet hoef te werken om mijzelf te herprogrammeren, ik maak de keuze en mag het laten gebeuren en het veld het werk voor me laten doen.”

Stefanie

“Door de training heb ik een helder bewustzijn op mijn missie, en richting voor de toekomst. Ik heb vertrouwen gekregen ik de kracht van het multi-dimensionale veld en voel me daar ook meer in gegrond. Ook heb ik een stevig contact gekregen met mijn toekomstige zelf. Ik vond het prettig dat je alles in perspectief van het hoger bewustzijn weet te brengen. Je begeleiding heb ik ervaren als respectvol, veilig en met wijsheid”

J. S.

Ik doe de opschoning iedere dag, iig een keer, vaak twee keer, het geeft me verbinding met het veld en de aarde om me heen,voel me fijn gevoelig, meer dan eerst.

Voel me ook gefocust en geconcentreerder. Minder snel uit het lood. Tis eenheerlijk veld waar ik me aan oplaad. Als ik me voorstel dat moeder aarde er voor me is, me wentel in haar schoot, voel ik me ontspannen en gedragen. Florien je begeleiding was super…liefdevol en warm,aanwezig en relaxed.”

Rikta

“Ik voel een grotere bedding om te navigeren in mezelf en het multi-dimensionale veld. Ik wordt gedragen. Ik kan kiezen wat ik binnen laat en loslaten wat me niet meer dient. En dagelijks badderen in een helend badje is heerlijk! Het terug halen van mijn kracht was heel belangrijk, wow wat gaf ik veel weg! Ook de helende reis met de draken heeft veel voor me gedaan. Ik ervaar jou als heel gegrond, een grote bedding en veld creerend. Een natuurlijk vloeien met het veld en wat wil, heel liefdevol. Dank!”

Wietske

Gratis download Audio "Je toekomstige Zelf"

Vul hier naast je gegevens in en ontvang gratis de download audio "Je toekomstige Zelf" en mijn inspiratiemails.

Je bent succesvol aangemeld en ontvangt een bevestigingsmail om je aanmelding te bevestigen.