Als een goddelijk lichtwezen kwam jij naar de aarde, verbonden met de kosmische bron, het veld van onvoorwaardelijke liefde. Hoe zou het zijn om jouw multi-dimensionale bewustzijn weer wakker te maken?

Om nog dieper thuis te komen in de dimensies en hier bewust(er) mee te leren werken?

 
Je kwam met een grote taak naar de aarde, wil je die uitvoeren dan gaat dat zo veel makkelijker als je weer in je oorspronkelijke grootsheid stapt en herinnert hoe jouw multi-dimensionale tools werken. Jezelf trainen in uitzoomen uit het verhaal, het grotere perspectief zien en je eeuwen oude multi-dimensionale delen inzetten in je dagelijks leven.
.
 
Misschien heb je de boeken van Christina von Dreien gelezen? De 3-delige serie beschrijft het bijzondere leven van een meisje naar jong volwassenheid dat wakker en in verbinding met haar multi-dimensionale gaven opgroeit. Als energetisch therapeut werk ik met verschillende dimensies die zij beschrijft en ook opende zij weer nieuwe deuren voor me. In mijn praktijk komen wekelijks mensen waarvan de ziel duidelijk klaar is om in te dalen en te gaan doen waarvoor ze gekomen zijn. Christina nodigt ons uit om nu in beweging te komen, weer te herinneren wie we in wezen zijn en ook concrete stappen te gaan zetten om de aarde en de mens naar een hogere trilling te brengen. Alles is in essentie een kwestie van trilling, en kan dus ook in deze laag getransformeerd worden. Zij was voor mij zowel een inspiratiebron als ook het laatste duwtje om dit avontuur vorm te geven…
.
 
 

 

De aarde bevindt zich in een grootse transformatie periode
De algehele trillingsfrequentie op de aarde stijgt

De sluiers trekken op Lijnen, lagen en structuren worden zichtbaar
Wij herinneren wie we Zijn .

Open je ogen en je zult zien Leren navigeren door deze realiteiten
5D tools die ter beschikking staan voor jou
Loskomen van de beperkende 3D structuren en controle
Je bent onbegrensd en zo veel groter dan je ooit is verteld.

Door lagen zakken we heen
Lagen van oude emoties, patronen en programma’s
Blijf erbij, en volg je diepste waarheid
Zak door de lagen heen en open in de kern die je bent
In uitlijning met je essentie weet jij de weg.

Nieuwe programma’s downloaden, openen en activeren
Je DNA reviseren

De aarde maakt een kwantumsprong
Hoofd, hart en bekken komen weer samen
mannelijk en vrouwelijk weer in balans naast elkaar
levensenergie komt in alchemie en stroomt in lijn met waarheid
Onlicht komt aan het licht

Het is een groots spektakel en wij zijn erbij
Via ons zal de transformatie zich ontvouwen en vorm krijgen

Blijf helder in de chaos
Ga staan in je uitlijning elke keer weer opnieuw

Elke dag kun jij een stap zetten
Elke dag kun jij deze transformatie gronden
Op jouw manier
Vind jouw manier

Laten we op onderzoek gaan
Laten we in het veld stappen
Laten we leren herkennen en bekrachtigen die uitlijning met je wezen en de bron
Laten we leven die missie waarvoor we gekomen zijn

~ * ~ * ~ * ~
 
 
NU IS DE TIJD
Ik nodig je uit voor een magische mind blowing reis van 10 weken lang, gedurende 5 samenkomsten. Verbonden met een groep gelijkgestemde zielen gaan we verbinden met wie we in wezen zijn. Vanuit deze uitlijning met je essentie leer je meer te zien en te navigeren in de andere dimensies. Het klinkt zo groots en het goeie nieuws is je bent ook groots. Het is zo dichtbij, het is JIJ!
.
Wat brengt deze training je:
✯ Verhoging van je trillingsfrequentie en uitlijning met je ziel
✯ Leren werken met het kwantumveld
✯Zuivering van je ziel, karmische ballast en verbindingen, DNA activatie
✯ Communiceren met je lichaamswezen en je cellen, heling activeren
✯ Kennis maken met je spirituele team en de samenwerking verdiepen
✯ Emoties uit dagelijks leven spaceholden en shiften vanuit multi- dimensionaal perspectief
✯ Hoe om te gaan met duisternis, macht, egoïsme
✯ Onderzoek naar wat jou helpt om te aarden: hoe dieper de wortels hoe hoger je kunt vliegen
✯ Onderzoek naar jouw missie en de eerst volgende stappen
 
 
WERKVORMEN
✮ Innerlijke reizen naar bestaande dimensies via meditatie / visualisatie
✮ Energetische heling & downloaden van informatie
✮ Leren werken met het kwantumveld
✮ Licht ademwerk
✮ Focussing
✮ Dans en beweging
✮ Opstellingen
✮ Tekenen
✮ Sharing / Inquiry
 
Er is gedurende de training een facebookgroep beschikbaar waar je vragen kunt stellen en ervaringen kunt delen, elkaar kunt inspireren.
.
 
DATA:
17 sept, 1 okt, 15 okt, 29 okt, 12 nov.
 
 
LOCATIE:
Heart of Gaia, Lievendaallaan 2 in Zeist.
Heart of Gaia is een kerkgenootschap, in deze bedding mogen wij ons werk doen. Mocht deze locatie vanwege maatregelen toch niet langer beschikbaar zijn dan zorg ik voor een vervangende locatie. De intentie is om live samen te komen.
Mocht je een keer verhinderd zijn dan kun je een deel via Zoom live mee doen en / of ik neem meditaties voor je op zodat je geen essentiële onderdelen hoeft te missen.
 
BIJDRAGE
€395
(Wil je een zakelijke factuur dan is deze prijs ex btw)
 
 
Restitutie van je ticket is niet mogelijk. Wel mag je je ticket zelf doorverkopen.
Er is ruimte voor max 10 deelnemers
 
 
AFSTEMMINGSGESPREK
Mocht je nog in onderzoek zijn of deze training iets is voor jou, dan is het mogelijk een afstemmingsgesprek aan te vragen. Samen kijken we naar de match tussen wat jij zoekt en wat ik je met deze training kan bieden.
 
Wil je je direct aanmelden, klik dan hier voor je ticket

“Dat het zo simpel kan zijn om astrale reisjes te maken! Er is meer vertrouwen in mij gegroeid en ik geef me makkelijker over aan de begeleiding van mijn hogere Zelf ipv de angsten en kritiek van mijn ego/ schaduwzelf. En ik voel duidelijker dan ooit mijn zielsmissie en mijn innerlijk kompas! Je begeleiding heb ik als heel zuiver, oprecht en waarachtig ervaren. Jij bent dit en leeft volgens mij wat je ons leert en hebt mee gegeven”

Manon

“Door de training en de oefeningen ben ik veel meer gaan leven vanuit vertrouwen. Ik heb nu de keuze gekregen; of ik ga mee in oude patronen, of ik kies voor vertrouwen. De keuze voor vertrouwen is dankzij de training een belichaamde keuze geworden. De opschoningsoefening is ook heel waardevol in mijn leven, die doe ik dagelijks! Ik weet nu dat ik niet hoef te werken om mijzelf te herprogrammeren, ik maak de keuze en mag het laten gebeuren en het veld het werk voor me laten doen.”

Stefanie

“Door de training heb ik een helder bewustzijn op mijn missie, en richting voor de toekomst. Ik heb vertrouwen gekregen ik de kracht van het multi-dimensionale veld en voel me daar ook meer in gegrond. Ook heb ik een stevig contact gekregen met mijn toekomstige zelf. Ik vond het prettig dat je alles in perspectief van het hoger bewustzijn weet te brengen. Je begeleiding heb ik ervaren als respectvol, veilig en met wijsheid”

J. S.

Ik doe de opschoning iedere dag, iig een keer, vaak twee keer, het geeft me verbinding met het veld en de aarde om me heen,voel me fijn gevoelig, meer dan eerst.

Voel me ook gefocust en geconcentreerder. Minder snel uit het lood. Tis eenheerlijk veld waar ik me aan oplaad. Als ik me voorstel dat moeder aarde er voor me is, me wentel in haar schoot, voel ik me ontspannen en gedragen. Florien je begeleiding was super…liefdevol en warm,aanwezig en relaxed.”

Rikta

“Ik voel een grotere bedding om te navigeren in mezelf en het multi-dimensionale veld. Ik wordt gedragen. Ik kan kiezen wat ik binnen laat en loslaten wat me niet meer dient. En dagelijks badderen in een helend badje is heerlijk! Het terug halen van mijn kracht was heel belangrijk, wow wat gaf ik veel weg! Ook de helende reis met de draken heeft veel voor me gedaan. Ik ervaar jou als heel gegrond, een grote bedding en veld creerend. Een natuurlijk vloeien met het veld en wat wil, heel liefdevol. Dank!”

Wietske