Multi-Dimensional Being – Pro’s

Verdiepende training voor coaches, healers en trainers


Jij bent een baken van licht voor anderen. Je hebt jouw effectieve methoden om mensen vanuit een donkere plek naar hun licht te begeleiden. En je weet dat er een grotere potentie voor transformatie en lichtkracht in je en om je heen is.

Je leest mooie verhalen op facebook van collega’s die werken met energetische krachtenvelden, die reizen door dimensies maken, downloads ontvangen, samen werken met magische wezens en hun team-spirits.

Je bent geïnteresseerd om (bewuster) te leren werken met de kracht van het grotere veld en het zelfhelend vermogen van je klanten. Of je doet dit al, en wilt meer bewustzijn krijgen in de wereld achter de sluiers. Je wilt jouw zesde zintuig meer aanscherpen en leren vertrouwen. En vooral werken in samenwerking met het veld.

Je voelt en proeft de magie die mogelijk is in deze wereld die steeds lichter wordt, maar weet nog niet helemaal de weg. En vaak zie je jezelf ook weer vallen in emotie en zwaarte, of stress en onrust. De verbinding met je essentie voelt dan weer zo ver weg waardoor je jouw licht niet optimaal kunt leven.

Je wilt bewuster leren werken met praktische tools, bewustzijn en energie zodat je op de eerste plaats beter voor je eigen basiswelzijn kunt zorgen, en op de 2e plaats voor verrijking van je eigen werk met je klanten.

Voor het eerst geef ik een verkorte MD training van 3 zaterdagen, speciaal voor healers, therapeuten en trainers die willen verdiepen in het multi-dimensionaal bewustzijn en helen. Is dat iets voor jou?

 

“Dat het zo simpel kan zijn om astrale reisjes te maken! Er is meer vertrouwen in mij gegroeid en ik geef me makkelijker over aan de begeleiding van mijn hogere Zelf ipv de angsten en kritiek van mijn ego/ schaduwzelf. En ik voel duidelijker dan ooit mijn zielsmissie en mijn innerlijk kompas! Je begeleiding heb ik als heel zuiver, oprecht en waarachtig ervaren. Jij bent dit en leeft volgens mij wat je ons leert en hebt mee gegeven”

Manon

Wat brengt deze training je:

Meer vertrouwen, feeling met en overgave aan de stroom van het leven
Meer balans op emotioneel en energie niveau
Ontwikkelen van je zesde zintuig en meer vertrouwen hierin
Concrete multi-dimensionale tools om mee te werken voor jezelf en je clienten, individueel en in groepen
Meer inzicht in patronen en helderheid op je levenspad
Je wezen meer aarden en makkelijker in verbinding blijven, en thuis komen in je licht
✯ Emoties en blokkades transformeren met meer ease and grace
✯ Heling op onbewuste lagen en vorige levens waardoor mogelijk belemmeringen om volgende stappen te zetten op zullen lossen: opschoning van trauma, karmische ballast, beloften en geloften, oude verbindingen, inwijdingen, lifters, bannen, vloeken etc.
✯ Upgrade van je systeem op alle lagen: DNA activaties en downloads

Wat leer je met deze training:
✯ Inzicht in de werking van het multi-dimensionale veld en tools om hier veilig in te navigeren
✯ Leren helen met behulp van het kwantumveld, voor jezelf en anderen/ clienten
✯ Samenwerken met je spirit team, de draken en andere lichtwezens
✯ Helderheid op jouw missie en je eerst volgende stappen
Reizen door het veld, tijdreizen, downloaden, helen op persoonlijk-, groeps- en collectief niveau

 

 

Met deze training stap je in een speelse nieuwetijdse mysterieschool. Jouw natuurlijke vergeten gaven worden weer wakker, je 3e oog meer open. Je raakt meer vertrouwd met jouw multi-dimensionale Zijn in het dagelijks leven zonder dat je daar externe chemische middelen of plantmedicijnen voor nodig hebt.

De praktische tools zijn een verrijking van je leven op fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch vlak. Je kunt de tools inzetten voor jezelf, en zeker ook voor je clienten en sessies. Het mooie is dat iedereen dit kan, het is je natuur, net als leren fietsen. Je moet alleen even weten hoe, en daar neem ik je graag in mee.

 

Ik ben Florien. Sinds 2012 heb ik mijn eigen praktijk voor kwantum heling, schaduwwerk en transformatie coaching. Mijn grootste passie is om mensen weer in contact te brengen met hun pure Zijn en potentie. Gedurende mijn leven als HSP’er heb ik met vallen en opstaan veel geleerd over energie en de dimensies waardoor ik nu een vervullend leven in verbinding met mijn wezen leidt. Ik gebruik krachtige eenvoudige tools uit verschillende disciplines die ik heel graag met meer mensen deel. Ik heb altijd een brugfunctie gehad: ik geef praktisch woorden en beelden aan dat wat we voelen maar niet te zien is. Ik grond de ongeziene wereld en maak haar daarmee toegankelijk.

De aarde is er klaar voor om naar de volgende fase van eenheid te bewegen, en nodigt ons uit voor een upgrade van ons bewustzijn.

Tijdens deze training ontvang je zowel heling als onderwijs om zelf met de tools te werken die ik inzet voor mijn klanten. Je kunt zo je ziel meer gaan belichamen en met de wereld achter de sluiers leven en werken. Je grondt het in jouw dagelijkse realiteit, zoals het leven in oorsprong bedoeld is.

Je zult jouw eigen magische reis maken, en ook veel herkenning en inspiratie vinden bij je mede-reizigers. Ik ben je gids door dit magisch landschap en zorg voor een sacred space waarin je veilig jouw bewustzijn kunt verruimen.

 

WERKVORMEN
Innerlijke reizen naar bestaande dimensies via meditatie / visualisatie
Energetische heling & downloaden van informatie
Kwantum heling en creatie
Licht aardend ademwerk
Focussing & Voice Dialogue
Dans en beweging
Opstellingen
Tekenen
Sharing / Inquiry

PRAKTISCH

Wat je krijgt:

 • 3 trainingsdagen

 • Handouts van de tools, zodat je ze thuis kan toepassen

 • Audio’s om thuis te te beluisteren

 • Een facebookgroep waar je vragen kunt stellen tijdens de training, en ervaringen kunt uitwisselen.

  DATA:
  14 oktober, 11 november, 9 december
  Tijd 10:30 – 16:30u – inloop vanaf 10u

   

Mocht je een keer verhinderd zijn wegens ziekte oid dan is dat geen probleem, ik neem meditaties voor je op zodat je geen essentiële onderdelen hoeft te missen.

LOCATIE:
Deze training vindt plaats op een stukje nieuwe aarde: in Oosterwold. Een prachtig licht gebouw in het groen, gebouwd voor en door deze tijd. Alleen al het daar zijn is een genot.

ADRES: Ubuntulaan 31 Almere (Oosterwold)

 

BIJDRAGE
650 excl. btw

AANMELDEN
Aanmelden doe je door een email te sturen naar: florien@floriennatuurlijkjezelf.nl, of koop je ticket rechtstreeks via deze link
Er is ruimte voor max 12 deelnemers. Je ontvangt na je aanmelding een factuur welke aftrekbaar is wanneer je een eigen onderneming hebt.

 

ANNULERINGSVOORWAARDEN
– Bij annuleren t/m 10 dagen voor de training ontvang je het hele bedrag retour minus 50 euro administratie kosten
– Bij annuleren vanaf 9 dagen voor de training betaal je 50% van de bijdrage voor de training
– Wanneer je binnen 24 uur na je aanmelding annuleert is dat kosteloos (m.u.v. 7 dagen voor aanvang v.d. Training)
Wanneer ik je plek kan vullen ontvang je het volledige bedrag minus €50,- administratiekosten retour.

 

VRAGEN?

Mocht je nog vragen hebben of twijfelen of deze training bij je past, neem dan vooral contact met me op. Samen kijken we of deze training aansluit bij jouw verlangen. Stuur me een email via: florien@floriennatuurlijkjezelf.nl

“Door de training en de oefeningen ben ik veel meer gaan leven vanuit vertrouwen. Ik heb nu de keuze gekregen; of ik ga mee in oude patronen, of ik kies voor vertrouwen. De keuze voor vertrouwen is dankzij de training een belichaamde keuze geworden. De opschoningsoefening is ook heel waardevol in mijn leven, die doe ik dagelijks! Ik weet nu dat ik niet hoef te werken om mijzelf te herprogrammeren, ik maak de keuze en mag het laten gebeuren en het veld het werk voor me laten doen.”

Stefanie

“Door de training heb ik een helder bewustzijn op mijn missie, en richting voor de toekomst. Ik heb vertrouwen gekregen ik de kracht van het multi-dimensionale veld en voel me daar ook meer in gegrond. Ook heb ik een stevig contact gekregen met mijn toekomstige zelf. Ik vond het prettig dat je alles in perspectief van het hoger bewustzijn weet te brengen. Je begeleiding heb ik ervaren als respectvol, veilig en met wijsheid”

J. S.

Ik doe de opschoning iedere dag, iig een keer, vaak twee keer, het geeft me verbinding met het veld en de aarde om me heen,voel me fijn gevoelig, meer dan eerst.

Voel me ook gefocust en geconcentreerder. Minder snel uit het lood. Tis eenheerlijk veld waar ik me aan oplaad. Als ik me voorstel dat moeder aarde er voor me is, me wentel in haar schoot, voel ik me ontspannen en gedragen. Florien je begeleiding was super…liefdevol en warm,aanwezig en relaxed.”

Rikta

“Ik voel een grotere bedding om te navigeren in mezelf en het multi-dimensionale veld. Ik wordt gedragen. Ik kan kiezen wat ik binnen laat en loslaten wat me niet meer dient. En dagelijks badderen in een helend badje is heerlijk! Het terug halen van mijn kracht was heel belangrijk, wow wat gaf ik veel weg! Ook de helende reis met de draken heeft veel voor me gedaan. Ik ervaar jou als heel gegrond, een grote bedding en veld creerend. Een natuurlijk vloeien met het veld en wat wil, heel liefdevol. Dank!”

Wietske