Ben jij klaar om bewust te leren werken met het grote veld… ❧

We gaan op reis in het grote veld van informatie; daar waar alles uit ontstaan is, en waar alle potenties aanwezig zijn. Ik neem je nee in het veld voorbij de sluiers, waar je met al je zintuigen mag ervaren, verkennen, ontvangen, en zo leren hoe jouw natuurlijk aangeboren kanaal werkt in de dimensies. De mensheid evolueert en we zijn klaar voor een volgende stap in meesterschap.

Je leert praktische tools die die je dagelijks kunt gebruiken om jezelf uit te lijnen, op te schonen, en met de krachten van het grote veld te creeren, helen, en verstaan.


Je hebt al zo veel mooie workshops gevolgd, spirituele ervaringen gehad, heling ontvangen en jezelf onder gedompeld in eenheid en liefde. Die prachtige spirituele ervaringen hebben je verrijkt, maar je wilt meer dan een mooie ervaring in het moment.

Je bent er aan toe om je bewuste weten, helder voelen en zien, jouw bruisende magie handen en voeten te geven in je dagelijks leven. En je verlangt er naar om door iemand mee op avontuur genomen te worden, die je de routekaart uitlegt zodat je zelf aan het werk kunt. Dit nieuwe bewustzijn is een volgende stap op jouw persoonlijke pad, en wanneer je daar voor kiest ook in je werk.


Hoe zou het zijn om praktische tools te leren om jouw multidimensionale essentie te leven?

დ Wil je leven in vertrouwen, flow en samenwerking met het grote veld?
Wil jij je intuïtie meer leren verstaan en vertrouwen?
Wil je jouw spiritteam beter leren kennen en mee samenwerken?
დ Wil jij jouw eigen energie leren managen en jezelf makkelijk dagelijks opschonen en uitlijnen?
დ Wil jij makkelijk en veilig kunnen navigeren door tijd en ruimte, upgrades downloaden, informatie ophalen en thuis raken in de multidimensionale wereld?
დ Wil je deze tools leren voor jezelf en ter verrijking van je werk?
დ En wil je een jaar op reis met gelijkgestemden om hier samen in te ontdekken, te groeien en bedding voor jouw persoonlijk proces?


Dan is deze training echt iets voor jou! Een nieuwetijdse mysterieschool waar je leert wat je als geboren multidimensionaal wezen wilt weten terwijl je over de aardbol in dit bijzondere transformatie tijdperk loopt. En weet je, ik krijg wel vaker de vraag “Kan ik dat wel, ben ik wel spiritueel ver genoeg ontwikkeld?” Het mooie is dat iedereen dit kan, het is onze aangeboren natuur. Je moet alleen even leren hoe.

“Dat het zo simpel kan zijn om astrale reisjes te maken! Er is meer vertrouwen in mij gegroeid en ik geef me makkelijker over aan de begeleiding van mijn hogere Zelf ipv de angsten en kritiek van mijn ego/ schaduwzelf. En ik voel duidelijker dan ooit mijn zielsmissie en mijn innerlijk kompas! Je begeleiding heb ik als heel zuiver, oprecht en waarachtig ervaren. Jij bent dit en leeft volgens mij wat je ons leert en hebt mee gegeven”

Manon

Wat brengt deze training je:

Inzicht in de werking van het multi-dimensionale veld en tools om hier veilig in te navigeren
✯ Jezelf en anderen helen en opschonen met behulp van het kwantumveld
✯ Samenwerken met je spirit team, de draken en andere lichtwezens
✯ Helderheid op jouw missie en je eerst volgende stappen
✯ Reizen door het veld, tijdreizen, downloaden, helen op persoonlijk-, groeps- en collectief niveau
✯ Problemen vanuit multi-dimensionaal niveau bekijken en transformeren
✯ Werken, helen en creëren met je toekomstige zelf

En natuurlijk een jaar lang stevige bedding in een groep waarmee je jouw persoonlijke reis deelt en leert en je spiegelt aan elkaar.

 

VOOR WIE

✭ Voor iedereen die het pad van bewustwording al een tijdje loopt en wil verdiepen
✭ Je bent er klaar voor om jouw licht, wijsheid en kracht meer te belichamen en leven
Je wilt je eigen bewustwordingsproces meer ruimte geven, en bedding geven met een groep gelijk gestemden
Je bent nieuwsgierig naar multi-dimensionaal waarnemen en reizen zonder plantmedicijn en wilt hierbij een goeie gids
Misschien heb je je eigen praktijk en wil je meer tools om mee te werken op energetisch vlak

Trainer Florien Kortenhorst

Sinds 2012 heb ik mijn eigen praktijk voor quantum heling, schaduwwerk en transformatie coaching. Mijn grootste passie is om mensen weer in contact te brengen met hun pure Zijn en kracht. Gedurende mijn leven als HSP’er heb ik met vallen en opstaan veel geleerd over energie en de dimensies waardoor ik nu een vervullend leven in verbinding met mijn wezen leidt. Niet meer moe na contact met mensen, baas over mijn energieveld, veel beter in mijn vel.

Ik gebruik krachtige eenvoudige tools uit verschillende disciplines die ik heel graag met meer mensen deel zodat ook jij meer in je kracht kan staan. Ik heb altijd een brugfunctie gehad: ik geef praktisch woorden en beelden aan dat wat we voelen maar niet te zien is. Ik grond de ongeziene wereld en maak haar daarmee toegankelijk.

Ik werk in een veld van gelijkwaardigheid, respect, humor, goeie gronding, genieten en ruimte voor wat er in het veld leeft. Ik weef het programma elke dag in de stroom die zich ontvouwt. Dit wordt de 7e keer dat ik de training geef, elke keer is uniek, en nu voor het eerst een jaarprogramma voor nog meer verdieping, met Willeke, een drakensister aan mijn zijde.

Tijdens deze training ontvang je zowel heling als onderwijs om zelf met de tools te werken die ik inzet voor mijn klanten. Je kunt zo je ziel meer gaan belichamen en met de wereld achter de sluiers leven en werken. Je grondt het in jouw dagelijkse realiteit, zoals het leven in oorsprong bedoeld is.

 

Je zult jouw eigen magische reis maken, en ook veel herkenning en inspiratie vinden bij je mede-reizigers. Ik ben je gids door dit magisch landschap en zorg voor een sacred space waarin je veilig jouw bewustzijn kunt verruimen.

☙ De aarde is er klaar voor om naar de volgende fase van eenheid te bewegen, en nodigt ons uit voor een upgrade van ons bewustzijn ❧

 

Met deze training stap je in een speelse down to earth mysterieschool. Jouw natuurlijke vergeten gaven worden weer wakker, je 3e oog gaat meer open. Je raakt meer vertrouwd met jouw multi-dimensionale Zijn in het dagelijks leven zonder dat je daar externe chemische middelen of plantmedicijnen voor nodig hebt. De praktische MD tools zijn een verrijking van je leven op fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch vlak. Het mooie is dat iedereen dit kan, het is je natuur, net als leren fietsen. Je moet alleen even weten hoe, en daar neem ik je graag in mee.

“Door de training heb ik een helder bewustzijn op mijn missie, en richting voor de toekomst. Ik heb vertrouwen gekregen ik de kracht van het multi-dimensionale veld en voel me daar ook meer in gegrond. Ook heb ik een stevig contact gekregen met mijn toekomstige zelf. Ik vond het prettig dat je alles in perspectief van het hoger bewustzijn weet te brengen. Je begeleiding heb ik ervaren als respectvol, veilig en met wijsheid”

J. S.

PRAKTISCH

Wat je krijgt:

 • 9 trainingsdagen

 • Handouts van de tools, zodat je ze thuis kan toepassen

 • Audio’s om thuis te te beluisteren

 • Een facebookgroep waar je vragen kunt stellen tijdens de training, en ervaringen kunt uitwisselen.


  DATA
  9 vrijdagen: 25 oktober, 22 november, 20 december, 17 januari, 7 februari, 7 maart, 11 april, 9 mei, 6 juni

  Mocht je een keer moeten missen dan kun je een deel via Zoom live mee doen en / of ik neem meditaties voor je op zodat je geen essentiële onderdelen hoeft te missen.

   

  TIJD
  10:30 – 17:00

   

  LOCATIE:

  Deze training in het hart van ons land is in de bedding van een verstilde locatie in Soest. Tussen de oefeningen door kun je lekker de tuin in om te genieten van de natuur. 

   

  BIJDRAGE
  voor deze 9 daagse training
  EARLY BIRD € 1445,- t/m 1 augustus
  LUCKY BIRD €1665,-
  (In termijnen betalen is mogelijk, als ondernemer kun je deze opleidingskosten aftrekken, neem hiervoor even contact met me op).

  Voel jij een JA in je hart? Voel jij de roep om je aan dit pad van bewustzijnsverruiming te committeren? Meld je dan nu aan met de aanmeldknop hier onder, en dan neem ik contact met je op. Je deelname is pas definitief wanneer je betaald hebt.

𝗔𝗡𝗡𝗨𝗟𝗘𝗥𝗜𝗡𝗚𝗦𝗩𝗢𝗢𝗥𝗪𝗔𝗔𝗥𝗗𝗘𝗡
– Bij annuleren tot 6 weken voor de training ontvang je het hele bedrag retour minus 50 euro administratie kosten
– Bij annuleren vanaf na 6 weken voor de training betaal je 30% van het deelname geld
– Wanneer je binnen 24 uur na je betaling annuleert is dat kosteloos (m.u.v. 7 dagen voor aanvang v.d. vakantie
– Bij annuleren 6 dagen of minder voor de training ben je het gehele bedrag verschuldigd, tenzij we je plek kunnen invullen of je zelf vervanging vindt

“Door de training en de oefeningen ben ik veel meer gaan leven vanuit vertrouwen. Ik heb nu de keuze gekregen; of ik ga mee in oude patronen, of ik kies voor vertrouwen. De keuze voor vertrouwen is dankzij de training een belichaamde keuze geworden. De opschoningsoefening is ook heel waardevol in mijn leven, die doe ik dagelijks! Ik weet nu dat ik niet hoef te werken om mijzelf te herprogrammeren, ik maak de keuze en mag het laten gebeuren en het veld het werk voor me laten doen.”

Stefanie

“Ik voel een grotere bedding om te navigeren in mezelf en het multi-dimensionale veld. Ik wordt gedragen. Ik kan kiezen wat ik binnen laat en loslaten wat me niet meer dient. En dagelijks badderen in een helend badje is heerlijk! Het terug halen van mijn kracht was heel belangrijk, wow wat gaf ik veel weg! Ook de helende reis met de draken heeft veel voor me gedaan. Ik ervaar jou als heel gegrond, een grote bedding en veld creerend. Een natuurlijk vloeien met het veld en wat wil, heel liefdevol. Dank!”

Wietske

Ik doe de opschoning iedere dag, iig een keer, vaak twee keer, het geeft me verbinding met het veld en de aarde om me heen,voel me fijn gevoelig, meer dan eerst.

Voel me ook gefocust en geconcentreerder. Minder snel uit het lood. Tis eenheerlijk veld waar ik me aan oplaad. Als ik me voorstel dat moeder aarde er voor me is, me wentel in haar schoot, voel ik me ontspannen en gedragen. Florien je begeleiding was super…liefdevol en warm,aanwezig en relaxed.”

Rikta

Gratis download Audio "Je toekomstige Zelf"

Vul hier naast je gegevens in en ontvang gratis de download audio "Je toekomstige Zelf" en mijn inspiratiemails.

Je bent succesvol aangemeld en ontvangt een bevestigingsmail om je aanmelding te bevestigen.