Heb je al langer het verlangen om te proeven van het community leven? Om samen te zijn met een groep gelijkgestemden, waarbij je je thuis kunt voelen precies zoals je bent, en de ruimte hebt om te verdiepen in contact?

Mensen waarmee je kan genieten, elkaar kunt inspireren, spiegelen, en samen spelen.

2 community builders Chantalle en Florien (Play community) organiseren een community week in een prachtig groot en knus huis in de Belgische Ardennen.

Er is ruimte om gewoon lekker te free flowen en te doen waar je zin in hebt, en ook zijn er onderdelen in de dag ingepland zoals een sharing, tribal play, authentic relating, wheel of conscent, om dat laagje dieper te gaan en elkaar in een sacred space ECHT te ontmoeten met alles wat er in je is. Onze ervaring is dat er weinig zo helend is als dit.

Ook gaan we volop genieten van de bossen, heerlijke wandelingen maken, krachtplaatsen bezoeken, en magische (innerlijke) reizen maken.

Co-creatie

Deels bieden wij een structuur aan met als doel verbinding en verdieping, en verder is er alle ruimte voor jouw flow, vuur staren, massage uitwisselen, een spontane workshop door jou, verstoppertje spelen, alles waar jij maar zin in hebt. Bring it on!

Ga je mee op deze reis 7 dagen buiten de tijd, om dieper thuis te komen in wie jij bent, in verbinding?

 

COMMUNITY

De community space zetten wij neer in een ruimte van authenticiteit. Alles is welkom, vanuit respect, gelijkwaardigheid, vrijheid en zelfdraagzaamheid. Er wordt niet ‘voor je gezorgd’, wel kun je natuurlijk altijd uitreiken wanneer je iets nodig hebt. Er is ruimte voor max 15 mensen om zich bij de community te voegen. We zetten in op een redelijk gelijke man/vrouw verdeling. 

Een ruimte waarin je je relating skills kunt finetunen, oefenen met dicht bij je eigen kern blijven, en tegelijk ook je plek in nemen in de groep. Surfen op de golven van aanwezigheid, en je op jouw moment ook weer even terug trekken.

Deze vakantie is een space voor bekrachtiging van wie jij in essentie bent, en om samen het nieuwe aarde leven te ontdekken en te leven.

STRUCTUUR

Boodschappen en een eetplan worden geregeld, koken en andere huishoudelijke klussen doen we samen. 

De groepsgrootte zal 13 – 18 mensen zijn. Slapen is op kamers met max 4 personen. De dagelijkse sharing is in 2 groepen, zodat er ook echt ruimte is voor aanwezigheid bij wat er aangeraakt wordt in jou.

In de ochtend is er ruimte voor jezelf, jouw morning practise, misschien wil je die ook delen. We ontbijten samen en checken dan in voor de dag, hoe zit je erbij, wat wil er ontmoet worden, en maken onze plannen.

Wil jij steeds weer verschijnen met alles wat er in je is en daarmee thuiskomen in het samen Zijn? Het is de diepste heling die wij als mens in verbinding kunnen ervaren.

Voor wie?

Richt leeftijd tussen de 30 en de 55, en we sturen op een gelijkwaardige man / vrouw verdeling 

Je hebt ervaring met authentic relating of circling, met ritual play of tantra, en je houdt van verbinden, en je vindt dat misschien ook echt soms wel spannend.

Wij hebben heel veel zin om de sacred space te zetten en jullie te verwelkomen in dit co-creatieve community avontuur!

PRAKTISCH

DATA
Vrijdag 14 april 17:00u, tot vrijdag 21 april om 11 uur.
vanaf 17:00u ben je welkom om te komen landen, de officiële openingscirkel is om 20:00 uur, dus belangrijk dat je dan ter plaatse bent.

WAAR
Vielsalm, Belgische Ardennen. Dit is ongeveer 3 uur rijden vanaf Utrecht. We zetten een carpool op voor de liefhebbers.

BIJDRAGE
EARLY BIRD €625  de eerste 7 tickets 
HAPPY BIRD
€695

Dit is incl. slapen en 3 maaltijden per dag. Omdat dit de eerste keer is houden we de prijzen zo super lief! Betalen in termijnen is mogelijk, neem hiervoor even contact met ons op

Voel jij een volle JA en wil je mee op dit avontuur? Meld je dan nu aan via de vragenlijst in deze link, dan nemen we asap contact met je op en ontvang je de ticketlink

 

VRAGEN?

Mocht je nog vragen hebben of twijfelen of deze setting bij je past, neem dan vooral even contact met me op via het contact formulier. Samen kijken we of deze community week aansluit bij jouw verlangen.

ANNULERINGSVOORWAARDEN

  • Bij annuleren t/m 14 dagen voor de vakantie ontvang je het hele bedrag retour minus 50 euro administratie kosten
  • Bij annuleren vanaf 13 dagen voor de vakantie betaal je 50% van het deelname geld
  • Wanneer je binnen 24 uur na je aanmelding annuleert is dat kosteloos (m.u.v. 7 dagen voor aanvang v.d. vakantie
  • Bij annuleren 6 dagen voor de vakantie ben je het gehele bedrag verschuldigd, tenzij we je plek kunnen invullen of je zelf vervanging vindt