Heb jij altijd al het verlangen gehad om deel uit te maken van een community? Om samen te zijn met gelijkgestemden en jezelf volledig thuis te voelen, waar je de ruimte hebt om verdiepend contact te maken?

Een plek waar je kunt genieten, elkaar kunt inspireren, je skills delen en samen kunt spelen?

Na een succesvolle eerste keer, organiseren Florien Kortenhorst (van Play Community) en Chantalle Kamycki opnieuw een unieke community week in een prachtig groot en knus huis en flinke prive tuin in de Belgische Ardennen. We hebben een sauna aan huis, en een zwemmeertje in de buurt. Een vakantieweek met alle ruimte om te doen waar je zin in hebt, maar er zijn ook onderdelen in de agenda opgenomen, zoals sharing, tribal play, authentic relating en wheel of consent, waarmee we een container zetten om elkaar op een dieper niveau te ontmoeten in een open respectvolle ruimte.

Naast dit alles kunnen we volop genieten van de bossen, prachtige wandelingen maken, krachtige plekken bezoeken en natuurlijk genieten van de workshops die ieder aan wil bieden. Dit alles zal je ervaring onvergetelijk maken en bijdragen aan een diep gevoel van verbinding en gemeenschap.

COMMUNITY

Wij creëren een authentieke gemeenschapsruimte waar alles welkom is, gebaseerd op respect, gelijkwaardigheid, vrijheid, zelfdraagzaamheid en innerlijk leiderschap. Dit betekent dat er geen vooropgesteld programma is, maar dat we de week samen vormgeven. Dit biedt kans tot mooie groeiprocessen en levert, in onze ervaring, een hele mooie week op. De gemeenschap biedt ruimte aan maximaal 14 mensen met een gelijke verdeling tussen man en vrouw.

Je kunt jouw vaardigheden op het gebied van relaties verdiepen en leren om dicht bij jouw eigen kern te blijven en tegelijkertijd je plek in de groep in te nemen. Je kunt op de golven van aanwezigheid surfen, maar je kunt je ook op jouw moment terugtrekken.

Deze vakantie biedt een kans om te groeien in jouw essentie en om samen te ontdekken en te ervaren hoe het nieuwe leven op aarde eruit kan zien. 

STRUCTUUR VAN DE WEEK

Boodschappen en een eetplan worden geregeld, koken en andere huishoudelijke klussen doen we samen

De groepsgrootte zal 9 – 14 mensen zijn. Slapen is op kamers met max 2 personen. 1 persoonskamer is mogelijk.

In de ochtend is er ruimte voor jezelf in stilte, jouw morning practise, misschien wil je die ook delen. We ontbijten samen en checken dan in voor de dag, hoe zit je erbij, wat wil er ontmoet worden, en maken onze plannen.

Wil jij steeds weer verschijnen met alles wat er in je is en daarmee thuiskomen in het samen Zijn? Het is de diepste heling die wij als mens in verbinding kunnen ervaren.

VOOR WIE?

De richtleeftijd is tussen de 30 en de 55, en we sturen op een gelijkwaardige man / vrouw verdeling.

 

Je hebt ervaring met Authentic relating of Circling, met Ritual play, the Wheel of Consent of tantra. Daarnaast hou je van verbinden en vind je dat misschien ook echt soms wel spannend.

 

Wij hebben heel veel zin om deze voedende sacred space te creëren en jullie te verwelkomen in dit co-creatieve community avontuur!

 

PRAKTISCH

DATA
Vrijdag 18 aug 17:00u, tot vrijdag 25 augustus om 11 uur.
vanaf 17:00u ben je welkom om te komen landen, de officiële openingscirkel is om 20:00 uur, dus belangrijk dat je dan ter plaatse bent.

WAAR
Malmédy, Belgische Ardennen. Dit is ongeveer 3 uur rijden vanaf Utrecht. We zetten een carpool op voor de liefhebbers.


BIJDRAGE

EARLY BIRD  €777 t/m 11 juni
LUCKY BIRD €835

Deze prijs is incl. accommodatie en al het eten en drinken op de locatie.
Betalen in termijnen is mogelijk, neem hiervoor even contact met ons op.

Voel jij een volle JA en wil je mee op dit avontuur? Reserveer dan gelijk je plek, die wordt gereserveerd zodra je aanbetaling binnen is. We sturen je dan een vragenlijst, waarna één van ons contact met je opneemt. 

VRAGEN?

Mocht je nog vragen hebben of twijfelen of deze setting bij je past, neem dan vooral even contact met ons op via Florien of Chantalle. Samen kijken we of deze community week aansluit bij jouw verlangen.


ANNULERINGSVOORWAARDEN

  • Bij annuleren t/m 14 dagen voor de vakantie ontvang je het hele bedrag retour minus 50 euro administratie kosten

  • Bij annuleren vanaf 13 dagen voor de vakantie betaal je 50% van het deelname geld

  • Wanneer je binnen 24 uur na je aanmelding annuleert is dat kosteloos (m.u.v. 7 dagen voor aanvang v.d. vakantie

  • Bij annuleren 6 dagen voor de vakantie ben je het gehele bedrag verschuldigd, tenzij we je plek kunnen invullen of je zelf vervanging vindt

Gratis download Audio "Je toekomstige Zelf"

Vul hier naast je gegevens in en ontvang gratis de download audio "Je toekomstige Zelf" en mijn inspiratiemails.

Je bent succesvol aangemeld en ontvangt een bevestigingsmail om je aanmelding te bevestigen.